fbpx

Ο Hamilton κατέρριψε ένα ακόμα ρεκόρ του θρύλου Michael Schumacher

Ο Hamilton κατέρριψε ένα ακόμα ρεκόρ του θρύλου Michael Schumacher

Ο Lewis Hamilton όπως φαίνεται «φύλαξε» τις δυνάμεις του για να γιορτάσει το μοναδικό ρεκόρ με έναν επίσης μοναδικό αγώνα στο gp της Πορτογαλίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με αυτόν τον συνδυασμό θα αποφύγεις και τα λεωφορεία και το μποτιλιάρισμα!

 

Ο Βρετανός από χθες έχει καταρρίψει το ρεκόρ που κατείχε ο θρύλος Michael Schumacher με 91 νίκες!

Ο πιλότος της Mercedes-AMG Petronas F1 έθεσε και τις βάσεις για να ισοφαρίσει ένα ακόμη ρεκόρ που κατέχει ο φημισμένος, αλλά άτυχος, Γερμανός Michael Schumacher, να πάρει εφέτος το έβδομο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Formula 1.

 

 

Στη δεύτερη θέση του αγώνα τερμάτισε ο ομόλογός του Valtteri Bottas. Ο Φινλανδός, πέρασε επικεφαλής του Grand Prix στον έκτο γύρο και παρέμενε εκεί μέχρι τον 20ό, οπότε τον προσπέρασε ο Hamilton. Στη συνέχεια, δεν κατάφερε να παραμείνει κοντά του και να τον απειλήσει.

 

 

Τρίτος τερμάτισε ο Max Verstappen, με το μονοθέσιο της Aston Martin Red Bull Racing. Ο Ολλανδός πιλότος είχε μια επαφή με τον Sergio Perez (BWT Racing Point F1 Team) λίγο μετά την εκκίνηση του αγώνα αλλά από αυτή δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στα δύο μονοθέσια.

 

 

Στην τέταρτη θέση του Grand Prix, που έγινε στην πίστα «Autódromo do Algarve» του Portimao, βρέθηκε ο Charles Leclerc με τη Ferrari. Ο Γάλλος έκανε ξανά έναν πολύ καλό αγώνα σε μια πίστα όπου το μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας έδειχνε καλοβαλμένο και ήταν σχετικά βελτιωμένο σε απόδοση.

Πέμπτος τερμάτισε ο Pierre Gasly (Scuderia AlphaTauri Honda) και έκτος ο Carlos Sainz ο νεώτερος. Οι δυο τους, μαζί και με τον Sergio Perez (BWT Racing Point F1 Team), είχαν έντονο συναγωνισμό στους τελευταίους έξι γύρους του αγώνα για το ποιος θα βρεθεί εμπρός από τον άλλον. Τελικά, ο Perez έμεινε έβδομος, μόλις στον τελευταίο γύρο του πορτογαλικού Grand Prix.