fbpx

Ποια είναι η «σχέση» με το δίτροχο «μωρό» σου τον χειμώνα;

Ποια είναι η «σχέση» με το δίτροχο «μωρό» σου τον χειμώνα;

Για τις αγάπες του καλοκαιριού έχουν λεχθεί πολλά ενώ έχουν γραφτεί μέχρι και τραγούδια! Είναι εφήμερες και διαρκούν μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές ή στην περίπτωση του δίτροχου «μωρού» μέχρι να πιάσουν τα πρώτα κρύα!

Κάποιοι άλλοι έχουν συνδυάσει την μοτοσικλέτα τους με την …αρκούδα που πρέπει να …πέσει σε χειμερία νάρκη  και αυτοί μάλλον είναι πολλοί αφού με τα πρώτα κρύα «αδειάζουν» οι δρόμοι από μοτοσικλέτες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως τα παπούτσια που επιλέγεις τον χειμώνα μπορούν να σε …ρίξουν!

 

Αντίθετα κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η μοτοσικλέτα τους ή το δίτροχο «μωρό» τους αν θες είναι για όλο τον χρόνο και όχι μόνο για τις όμορφες και ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που μπορεί να θέλουν να την χρησιμοποιούν όλο τον χρόνο, όμως δεν την προετοιμάζουν και έτσι …εκείνη …μουλαρώνει και  προτιμά τη «ζεστασιά» του γκαράζ!

Αλήθεια, ποια είναι όμως η δική σου σχέση με τη μοτοσικλέτα σου;

Αν είσαι λοιπόν από εκείνους που δεν θέλουν να αποχωρίζονται για μήνες το δίτροχο «μωρό» τουςμ και ούτε θέλουν να μην παίρνει μπροστά με το πρώτο κρύο, τότε το έχεις  προετοιμάσει για τον χειμώνα, μηχανικά φυσικά (υγρά, μπαταρία κλπ) και έχεις φροντίσει τα λάστιχα είτε να είναι καινούργια, είτε σε καλή κατάσταση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα «αγριέψει» και θα παγώσει ο καιρός.

Αν λοιπόν η σχέση σου με το δίτροχο «μωρό» σου είναι πραγματικά διαχρονική, τότε είσαι από εκείνους που απολαμβάνουν τη χειμερινή οδήγηση και φυσικά είσαι από τους τυχερούς που δεν μένουν καθηλωμένοι στο μποτιλιάρισμα των πόλεων.

Βέβαια αν ανήκεις στη κατηγορία των allwatherμηχανόβιων, τότε εκτός από την αγαπημένη σου μηχανή έχεις προετοιμάσει και τον εξοπλισμό σου, ώστε να μην κρυώνεις και να την οδηγάς με ασφάλεια, γατί ας μην γελιόμαστε, καλά προετοιμασμένη μηχανή και καλά εξοπλισμένος αναβάτης μπορεί να οδγήσει μέχρι και στα χιόνια, αν αυτό είναι αναπόφευκτο!