fbpx

Προβληματίζει η σιγή της Honda για την κατάσταση του Marquez

Προβληματίζει η σιγή της Honda για την κατάσταση του Marquez

Εκτός απροόπτου το MotoGP είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στο τέλος Μαρτίου και ενώ όλες οι ομάδες ετοιμάζονται στη Hondaεπικρατεί σιγή …ιχθύος!

Σιγή για την κατάσταση του Marc Marquez που λόγω σοβαρού τραυματισμού του στο χέρα έχασε την περσινή χρονιά, που βέβαια ήταν μισή λόγω της πανδημίας. Ο Ισπανός πρωταθλητής έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε τρία χειρουργεία και συνεχίζει την ανάρρωση του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ενημέρωση από την ομάδα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο και πως είναι καλό να ζεσταίνεις τη μηχανή σου στο πολύ κρύο

 

Φαίνεται ότι η Honda έχει αποφασίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της για τον Marquezκάτι που κάνει όλους στον χώρο του MotoGP να απορούν με πρώτο τον AlexRinsπου μάλιστα έκανε και δηλώσεις για το θέμα: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την κατάστασή του. Ελπίζω να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα, όμως πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή κανείς δεν θα ξέρει τι γίνεται… την αλήθεια».

Μετά από ένα προγραμματισμένο check-up για τον Ισπανό, η Honda δήλωσε ότι η πορεία του είναι θετική και οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι με την ανάρρωσή του.

Η τελευταία ενημέρωση από τη Hondaήταν στις αρχές Ιανουαρίου με μια λιτή ανακοίνωση ότι στο προγραμματισμένο check-up του Ισπανού έγιναν κάποιες εξετάσεις και το χέρι του πηγαίνει καλύτερα. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από επίσημο δελτίο τύπου και το check-up έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Ruber International.

Αυτό που περιμένουμε τώρα να μάθουμε είναι αν ο Marquezθα προλάβει να ετοιμαστεί πλήρως πριν από την εκκίνηση της σεζόν στο Κατάρ.

Ο Ισπανός είχε πτώση στον πρώτο αγώνα της Χερέθ το 2020 και μετά από αυτή, επιχείρησε να τρέξει και στο δεύτερο αγώνα στην ίδια πίστα, τέσσερις ημέρες μετά. Αυτό προφανώς επιβάρυνε την κατάστασή του.

Πάντως η σιγή από τη Hondaαλλά και τον ίδιο τον Marquezπροκαλεί πολλές απορίες για το κατά πόσο ο Ισπανός πρωταθλητής έχει ξεπεράσει τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και αν η ψυχολογία του είναι καλή.

Να θυμίσουμε ότι στον Lorenzoμετά από αντίστοιχο συμβάν, τραυματισμό, χειρουργεία και θεραπεία άλλαξε τη ψυχολογία του με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποσυρθεί από το MotoGPμετά από μια καταστροφική χρονιά.

Φυσικά όλοι εύχονται να μην έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στον MarcMarquez!