fbpx

Προτιμάς γυμνάστρια ή γυμναστή να σου φτιάξει κορμί;

Προτιμάς γυμνάστρια ή γυμναστή να σου φτιάξει κορμί;

Αν δεν είσαι πρώην αθλητής που έκανε πρωταθλητισμό ή γυμναστής τότε σίγουρα χρειάζεσαι τη βοήθεια ενός γυμναστή. Αλήθεια τι προτιμάς; Άντρα ή γυναίκα και ποιες νομίζεις ότι είναι οι διαφορές;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο σκληροτράχηλος θεωρείς ότι είσαι;

 

Γυμναστής ή γυμνάστρια ιδού η απορία!

Κάποιοι που πηγαίνουν στα γυμναστήρια και δεν είχαν σχέση με αθλητισμό ή πρωταθλητισμό βλέπουν το θέμα λίγο διαφορετικά και κάνουν λάθος. Δυστυχώς το συνδυάζουν με σεξουαλικές φαντασιώσεις ανεξαρτήτως του φύλου κάτι που είναι εντελώς άτοπο.

Ωστόσο υπάρχει μια διαφορά στον άντρα γυμναστή και στη γυναίκα.

Η διαφορά δεν είναι οι τεχνικές. Σε κάθε περίπτωση όλοι και όλες περνούν την ίδια εκπαίδευση, είτε απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ είτε των ΙΕΚ, είτε ακόμα των σχολών Perosnal και είναι καταρτισμένοι ανάλογα με το επίπεδο του πτυχίου τους.

Αν λοιπόν επιλέξεις το επίπεδο γνώσεων που θέλεις να έχει αυτός ή αυτή που θα σε προπονεί, τότε μπορεί να αναρωτηθείς αν θέλεις άντρα η γυναίκα.

Η διαφορά μεταξύ γυναίκας και άντρα είναι απλή: Η γυναίκα μπορεί πιο εύκολα να σου επιβάλει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τον στόχο σου και σκέψου γιατί το μπορεί!

Είναι τόσο απλό, είναι στην ιδιοσυγκρασία της γυναίκας αλλά και στη δική σου που δεν εύκολα όχι σε μια γυναίκα!

Όπως και να έχει άντρας ή γυναίκα γυμναστής είναι το ίδιο, επειδή η γυμναστική δεν γνωρίζει φύλα, παρά μόνο κόπο και προσπάθεια για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!