fbpx

Πως θα περάσεις καλά μαζί της μέσα στο lockdown!

Πως θα περάσεις καλά μαζί της μέσα στο lockdown!

Το ότι μένουμε σπίτι με το ταίρι μας μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες εντάσεις και ίσως αυτό να είναι φυσικό!

Όμως αν σκεφτείς ότι είσαι τυχερός που έχεις παρέα, γιατί αν ήσουν εργένης θα έμενες μόνος σου, ίσως σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για κάποιες παραξενιές της ή που εσύ θεωρείς προξενιές και οδηγούν σε εντάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Να γιατί κάνουμε σεξ κυρίως τη νύχτα!

 

Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις ώστε να εξαλείψεις τις ενδεχόμενες εντάσεις και να χαρείτε τη μοναξιά του σπιτιού σας:

 

Συνέχισε να φλερτάρεις τη γυναίκα σου

Πολλοί άνδρες σταματούν να φλερτάρουν τη γυναίκα τους μόλις παντρευτούν ή συγκατοικήσουν. Το καταλαβαίνω. Η καθημερινότητα είναι φορτωμένη. Έχουμε τις δουλειές μας. Μερικοί έχουν και παιδιά. Οι ευθύνες όσο πάει και αυξάνονται. Αλλά αν σταματήσεις να φλερτάρεις τη γυναίκα σου όταν παντρευτείς, εγκαταλείπεις το άτομο που έχει τη δυνατότητα να έχει τη μεγαλύτερη θετική επίδραση στη ζωή σου. Πάντα να κρατάς χρόνο για να μπορείς να βγεις με τη γυναίκα σου και να περάσετε καλά, όπως όταν προσπαθούσες να την ρίξεις τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας.

 

Κράτα τη σπίθα αναμμένη με αυθορμητισμό

Είναι εύκολο να πέσεις σε ρουτίνα. Είναι εύκολο να την έχεις για δεδομένη. Για να κρατήσει όμως ο γάμος σου, χρειάζεται να κρατήσεις τη σπίθα αναμμένη, κάνοντας της εκπλήξεις που δεν περιμένει. Στις συμβουλευτικές συνεδρίες μας, μου λένε πολλοί παντρεμένοι άνδρες ότι η γυναίκα τους τούς λέει ότι «η σπίθα έχει χαθεί» ή ότι «δεν είμαι πια ερωτευμένη μαζί σου». Πιστεύω ότι μεγάλο μέρος αυτού προέρχεται από την έλλειψη περιπέτειας, ενθουσιασμού και ρομαντισμού στη σχέση.

 

Φρόντισε τον εαυτό σου

Είναι εύκολο να αφεθείς σωματικά, ειδικά αν αράζεις όλη μέρα σπίτι και δεν μπορείς να πας πουθενά. Με όλες τις απαιτήσεις για τον χρόνο, την προσοχή και την ενέργειά σου, κάτι πρέπει να αφήσεις. Και πολλοί άνδρες αυτό που αφήνουν είναι η υγεία τους και η φροντίδα του εαυτού του. Αν αρχίσεις να παίρνεις κιλά και να χάνεις σε φυσικά κατάσταση, τότε δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει πολύ η σύντροφός σου και επιπλέον δεν θα έχεις και τις ίδιες δυνάμεις και αντοχές στην καθημερινότητα και τη σχέση.

 

Μίλα μαζί της για τα σημαντικά της ζωής

Είναι πολύ εύκολο να απορροφηθείτε από τα πρακτικά θέματα της ζωής. Αν τα μόνα που λέτε είναι το πόσες πάνες αλλάξατε στο μωρό, πως θα είναι ο καιρός της εβδομάδας και τα νέα μαξιλάρια που θέλετε να πάρετε για τον καναπέ, θα σου κάνει εντύπωση αν δεν έχεις ισχυρή προσωπική σύνδεση μαζί της; Μιλήστε για τη ζωή. Μιλήστε για το σύμπαν. Μιλήστε για τα όνειρά σας, το μέλλον και το τι μπορεί να φέρει. Έκφρασε τα μυστικά που δεν μοιράζεσαι με άλλους. Ανοίξου σε αυτήν. Επίτρεψέ της να ανοιχτεί και εκείνη. Κάνε το και θα δημιουργήσεις μια πολύ δυνατή σύνδεση μαζί της που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη.

 

Θύμιζέ της καθημερινά πόσο σημαντική είναι

Μπορεί να νομίζεις ότι γνωρίζει πως νιώθεις για αυτήν. Αλλά το ξέρει, σίγουρα; Αν δεν της το δείχνεις, δεν ξέρει. Βρες λοιπόν έναν τρόπο να της το θυμίζεις καθημερινά. Άσε της σημειώματα. Πάρε της κάτι μικρό που της αρέσει. Κάνε της μια αγκαλιά καθώς περνάει δίπλα σου. Φίλα την. Κράτα της το χέρι. Χρησιμοποιείσαι τα λόγια σου. Δεν είναι αρκετό να ξέρεις εσύ πως νιώθεις. Πρέπει να το εκφράζεις και με τρόπο κατανοητό σ’ εκείνην.

 

Μην παραπονιέσαι συνέχεια για τη ζωή σου

Η γυναίκα σου δεν είναι κάποιος πίνακας παραπόνων για ότι στραβό συμβαίνει στη ζωή σου. Και εδώ που τα λέμε για μερικά πράγματα δεν αξίζει να παραπονιέσαι. Αν το μόνο που κάνεις είναι να παραπονιέσαι για το πόσο σκληρή είναι η ζωή, πόσο κακό είναι το αφεντικό σου, το κλίμα στο γραφείο κλπ κλπ, πώς νομίζεις ότι θα σε βλέπει; Ασφαλώς δεν εννοώ ότι δεν πρέπει να ανοίγεσαι ή να μην μιλάς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αλλά κόψε την σκέτη γκρίνια. Μεταξύ μας, δεν είναι μόνο η γυναίκα σου, κανείς μας δεν θέλει να περιτριγυρίζεται από γκρινιάρηδες και μίζερους ανθρώπους.

 

Πάρτε από κοινού τις αποφάσεις

Οι αποφάσεις που θα παίρνεις για τη ζωή σου πρόκειται να έχουν αντίκτυπο και σε εκείνη. Οπότε πρέπει να την περιλαμβάνεις στη λήψη των αποφάσεων. Ξέρω ότι πολλοί άνδρες θέλουν να δείχνουν δυνατοί και στιβαροί και νομίζουν ότι πρέπει να αποφασίζουν μόνοι τους και απλά να ανακοινώνουν την απόφαση. Τι κρίμα. Δεν είναι υποτακτικός σου. Δεν πρόκειται να σε ακολουθήσει σε ένα δρόμο που δεν πιστεύει. Έτσι δεν γίνεσαι ο χαρισματικός ηγέτης που θες να γίνεις. Φτιάξτε μαζί το όραμα σας για τη ζωή. Περάστε χρόνο σκεπτόμενοι πως θέλετε να είναι η ζωή σας. Κάντε το πλάνο σας και συμφωνήστε σε αυτό για να μπορείτε να συμπορευθείτε.