fbpx

Πως θα ταιριάξεις στιλάτα τα λευκά αθλητικά με το καθημερινό σου ντύσιμο !

Πως θα ταιριάξεις στιλάτα τα λευκά αθλητικά με το καθημερινό σου ντύσιμο !

Ο καιρός ανοίγει σιγά, σιγά και είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσεις να φοράς περισσότερο τα λευκά αθλητικά σου.  Τα αθλητικά φοριούνται ολοένα και περισσότερο στη καθημερινότητα μας αφού είναι άνετα και ξεκούραστα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα ντυθείς όμορφα και στιλάτα αν έχεις πολύ μυώδες κορμί

 

Αθλητικά σε όλα τα χρώματα, όμως τα λευκά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά καθώς είναι στιλάτα και ταιριάζουν με όλα σχεδόν τα ρούχα.Λόγω του ότι είναι πραγματικά ένας λευκός καμβάς ταιριάζουν με τη πλειονότητα των ρούχων σου και είναι ιδανικά για ποικίλες περιστάσεις. Παρακάτω, λοιπόν, θα σου δείξω πώς να φορέσεις τα ανδρικά λευκά αθλητικά σου, για να δείχνεις πάντα κομψός !

 

 

Τα λευκά αθλητικά είναι από μόνα τους κομψά. Εάν τα συνδυάσεις με το καθημερινό σου ντύσιμο δημιουργείται η εντύπωση ότι ασχολήθηκες και λίγο με το σύνολό σου αντί να φορέσεις τα συνηθισμένα μαύρα παπούτσια. Στη πραγματικότητα, θα έχεις δημιουργήσει ένα ανεπιτήδευτα επιτηδευμένο look, ενώ δεν θα έχεις προσπαθήσει καθόλου. Θα σου πρότεινα να φορέσεις ένα total black σύνολο ή ένα απλό μπλουζάκι με τζιν και ένα δερμάτινο τζάκετ για τις street style εμφανίσεις σου !

 

 

Δες τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις ώστε να συνδυάσεις τέλεια τα λευκά σου αθλητικά με το καθημερινό ντύσιμο:

 

Με ζιβάγκο και παλτό

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις με τα λευκά αθλητικά σου ο τρόπος είναι απλός. Επίλεξε ένα καλό υφασμάτινο παντελόνι σε neutral αποχρώσεις και συνδύασε το με ένα κλασικό ζιβάγκο σε κάποιο σκούρο χρώμα που να σε κολακεύει. Για παράδειγμα, καλές ιδέες είναι το μπορντό, το χακί, το σκούρο μπλε, το μαύρο ή το γκρι. Εάν θέλεις να κάνεις ακόμα πιο επίσημο το σύνολό σου, αντί για το συνηθισμένο δερμάτινο μπουφάν επίλεξε ένα καλοραμμένο παλτό!

 

Με επίσημο στιλ

Εάν είσαι από τους άντρες που λατρεύουν το πιο επίσημο στιλ, δύναται να δημιουργήσεις και ανάλογα σύνολα με τα λευκά αθλητικά σου! Φόρεσε ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα πουκάμισο σε μπλε αποχρώσεις ή με τζιν ύφασμα για μία βόλτα. Εναλλακτικά, εάν έχεις να παρευρεθείς σε κάποιο business meeting επίλεξε κοστούμι και ένα πουκάμισο. Για μία βραδινή έξοδο τον χειμώνα, πρόσθεσε στο τελευταίο και ένα πουλόβερ πάνω από το πουκάμισο για να αντέξεις στις χαμηλές θερμοκρασίες!

 

Με φούτερ και τζιν

Τέλος, είτε αν το επίσημο στιλ δεν είναι για εσένα, είτε αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις σε καθημερινή βάση, έχω να σου προτείνω και μία άλλη εναλλακτική. Ένας πολύ εύκολος τρόπος να φορέσεις τα λευκά αθλητικά και να δείχνουν κομψά σε casual εμφανίσεις είναι ο εξής. Συνδύασε τα με ένα μαύρο τζιν που κολακεύει το σώμα σου και ένα φούτερ. Βρες ένα απλό φούτερ εάν φοβάσαι την υπερβολή, αλλιώς δοκίμασε κάποιο με ένα αναπάντεχο χρώμα ή ένα graphic print. Σίγουρα θα είσαι ο πιο καλοντυμένος στη παρέα σου !