fbpx

Πως μετράς σωστά τον «μικρούλη» σου για να δείχνει …μεγάλος!

Πως μετράς σωστά τον «μικρούλη» σου για να δείχνει …μεγάλος!

Αν είσαι από εκείνους που …μετράνε τον «μικρούλη» τους, δηλαδή το πέος τους, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις μερικά πράματα.

Το πρώτο και βασικό είναι ότι τον μετράς μέχρι κάποια ηλικία. Εκεί που θα σχηματιστεί και αυτή η ηλικία είναι περίπου μέχρι τα 20 χρόνια!. Αν είσαι τριαντάρης και μετράς ακόμα… τότε δε …λέει!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό πρέπει να είναι το μέγεθος του «μικρούλη» σου σε στύση!

 

Για να μετρήσεις σωστά ο «μικρούλης» σου θα πρέπει να είναι πλήρως διεγερμένος!

Έχε υπόψη σου πως όσο μεγαλύτερη και καλύτερη είναι η στύση του, τόσο μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές που θα δεις στα εκατοστά.

Μάθε λοιπόν πως τον μετράς:

 

  • Μέτρηση μήκους

παίρνεις τη μεζούρα ή το χάρακα και τον τοποθετείς στην βάση του πέους μέχρι να ακουμπήσεις το ιερό οστό (το τριγωνικό οστό που στα αγόρια είναι πιο στενό και κυρτωμένο). Πρόσεξε γιατί στην περιοχή μπορεί να υπάρχει έξτρα λίπος που να καλύπτει μέρος του μήκους του πέους. Το μήκος φτάνει μέχρι και την άκρη από το κεφαλάκι του πέους!  Έχε υπόψη ότι ακόμα και το σχήμα από το κεφαλάκι μπορεί να δώσει έξτρα πόντους.

 

  • Μέτρηση πάχους

Παίρνεις ένα κομμάτι χαρτί (στο μέγεθος της κολλητικής ταινίας) και το τυλίγεις γύρω από τη βάλανο. Σημειώνεις με στυλό το σημείο το χαρτί εφάπτεται και μετράς έπειτα με το χάρακα. Επειδή κάποια πέη ξεκινούν πιο φαρδιά στη βάση και καταλήγουν πιο λεπτά, κάνε μέτρηση στην αρχή του πέους και στο τέλος.

 

Πάρε τα δύο νούμερα και λάνσαρε τα όπως θέλεις και εκεί που θέλεις πριν τον …δοκιμάσουν!