fbpx

Πως μπορείς να «ισιώσεις» τη κοιλιά σου αν δεν είσαι φαν της τακτικής προπόνησης

Πως μπορείς να «ισιώσεις» τη κοιλιά σου αν δεν είσαι φαν της τακτικής προπόνησης

Το καλοκαίρι τελειώνει αλλά και η ανάγκη για καλύτερη εμφάνιση και επίπεδη κοιλιά στη καθημερινότητα σου είναι μεγάλη, γιατί εδώ που τα λέμε θέλεις να χάσεις τα κιλάκια που εμφανίστηκαν στην …κοιλίτσα σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν θες καλοσχηματισμένους κοιλιακούς μάθε το ποσοστό λίπους που πρέπει να έχεις!

 

Βέβαια πρέπει να κάνεις προπόνηση, όμως αυτό δεν αρκεί! Πρέπει να επαναφέρεις και τη διατροφή σου για να ισιώσει η κοιλιά σου και ίσως κάποια στιγμή να αποκτήσεις τους κοιλιακούς που θέλεις.

Βασικά πρέπει να ξυπνάς κάθε πρωί λίγο πιο ξεφούσκωτος από την προηγούμενη! Δες πως θα το κάνεις:

  • Τα γιαούρτια είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε μια υγιεινή διατροφή για απώλεια βάρους. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, προκαλούν την αίσθηση του κορεσμού για αρκετή ώρα και μπορούν να καταναλωθούν ως πρωινό και ως βραδινό γεύμα.
  • Αν δεν είσαι φαν της καθημερινής προπόνησης γυμνάσου για 8 λεπτά κάθε μέρα, λίγο πριν πάτε για ύπνο. Η συνήθεια αυτή, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε, μια πιο επίπεδη κοιλιά μόλις ξυπνήσετε.
  • Κάντε ένα ντους με κρύο νερό πριν κοιμηθείτε, γιατί είναι πολύ αποτελεσματικό για ένα επίπεδο στομάχι. Μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος και διεγείρει τον λιπώδη ιστό, που έχει την ενέργεια να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος βοηθώντας έτσι στην καύση επιπλέον θερμίδων. Μπορείτε επίσης να το αλλάξετε σε χλιαρό νερό.
  • Φάτε ένα υγιεινό και γευστικό πρωινό, που είναι γεμάτο με πλιγούρι βρώμης, μαύρη σοκολάτα, κόκκινα φρούτα, ξηρούς καρπούς, λίγο κανέλα κλπ. Έχουν βουτυρικό οξύ, που μειώνει τη φλεγμονή και βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
  • Αποφύγετε τα κινέζικα και μεξικάνικα τρόφιμα. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, που προκαλεί δυσάρεστο φούσκωμα.
  • Πείτε όχι στις ενεργειακές μπάρες. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λακτόζη ορού γάλακτος, που προκαλεί πρήξιμο. Αυτό το επεξεργασμένο φαγητό, ενδέχεται να σας κάνει να κερδίζετε βάρος πολύ γρήγορα.