fbpx

Πόσο σεξ νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις σε ένα σαββατοκύριακο;

Πόσο σεξ νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις σε ένα σαββατοκύριακο;

Αν είσαι από εκείνους που έχουν δει το 9 ½ βδομάδες τότε σίγουρα θα φαντάζεσαι ότι μπορείς να κάνεις πολύ… μα πάρα πολύ σεξ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακάλυψε πότε εκείνη θέλει απεγνωσμένα σεξ και ετοιμάσου να της το δώσεις

 

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μπορείς να κλειστείς με τη συντροφιά σου σε ένα δωμάτιο  ή σε ένα εξοχικό και να μην σταματήσετε ούτε για φαγητό, όμως αυτή είναι η πιο ακραία εκδοχή που δεν την σκέφτηκε ούτε ο πιο ευφάνταστος σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών!

Το πόσο σεξ μπορείς να κάνεις σε ένα σαββατοκύριακο έχει να κάνει με δύο παράγοντες: Με την ηλικία και με την …τοποθεσία!

 

 

Αν είσαι μεταξύ 20 και 30 τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερο σεξ από το αν είσαι μεταξύ 40 με 50. Όπως είναι γνωστό, όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο οι αντοχές του μειώνονται γενικά και φυσικά περιλαμβάνουν και το σεξ.

Από την άλλη είναι η τοποθεσία. Αν είσαι σπίτι σου ή σπίτι σας, είναι σχετικά δύσκολο να κλειστείτε μέσα και να κάνετε μόνο σεξ. Από τη μια είναι οι υποχρεώσεις του σαββατοκύριακου, αλλά και οι παρέες που δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία.

Σίγουρα θα κάνεις περισσότερο σεξ αν αποφασίσετε να εκδράμετε σε κάποια όμορφη τοποθεσία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχείο ή  εξοχικό. Εκεί υπάρχουν σίγουρα περισσότερες πιθανότητες να κάνεις πολύ σεξ, όχι όμως τόσο όσο φαντάζεσαι!

Σίγουρα θα κάνεις το βράδυ, σίγουρα το πρωί και ίσως κάποιο μεσημέρι!

Εξαρτάται από σένα κυρίως αλλά και από το ταίρι σου. Εξαρτάται από την φαντασία που έχετε και τα παιχνίδια που μπορείτε να κάνετε ώστε να μεγαλώσεις τη διάρκεια και φυσικά την απόλαυση.