fbpx

Σεξ στα όρθια! Έτσι θα το αντέξεις και θα το χαρείς!

Σεξ στα όρθια! Έτσι θα το αντέξεις και θα το χαρείς!

Mηριαίοι, κοιλιακοί, τρικέφαλοι, γλουτοί, τετρακέφαλοι, κοιλιακοί, ραχαίοι, πλάτη, ώμοι, χέρια. Βασικά όλοι είναι οι μυς που χρειάζεσαι για να αντέξεις ένα σεξάκι στα όρθια εκτός φυσικά από τον βασικό μυ, αυτόν του «μικρούλη» σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 5 κολπάκια για να μη βαρεθεί το σεξ μαζί σου!

 

Tο σεξ στα όρθια έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Όχι μόνο απαιτεί καλή φυσική κατάσταση – κυρίως από εσένα – αλλά και μια συμβατότητα μεταξύ του ζευγαριού ως προς το ύψος. Διαφορετικά θα πρέπει να επιστρατευτούν σκαλοπατάκια, τούβλα και τηλεφωνικοί κατάλογοι για να σας φέρουν στο επιθυμητό επίπεδο. Η να την πάρεις …αγκαλιά!

Αγγλιστί το σεξ στα όρθια είναι γνωστό κι ως «quicky». Και δεν μπορεί να είναι και κάτι άλλο, γιατί οι περιστάσεις υπό τις οποίες γίνεται, το επιβάλλουν. Συνήθως βρίσκεσαι σε άμεσο κίνδυνο να σε κάνουν τσακωτό και να γίνεις περίγελος. Δεν γίνεται μόνο σε εξωτερικούς ή δημόσιους χώρους, αλλά πάντα υπάρχει η απουσία της απόλυτης ιδιωτικότητας κι απομόνωσης.

«Quicky» δεν είναι μόνο τα γατιά που ουρλιάζουν «μάοοοο μάοοοο» και σηκώνουν όλη τη γειτονιά μέχρι να πηδηχτούν στα γρήγορα και να βγάλουν επιτέλους το σκασμό, για να μπορέσεις να κοιμηθείς. Κανείς άντρας βέβαια δεν περιμένει από καμία γυναίκα να της αρέσει το junk fuck.  Κι αν της αρέσει ακόμα, δεν περιμένουμε να το παραδεχθεί. Έχουμε πλήρως κατανοήσει ότι είναι πολύ νωρίς για την κοινωνία μας να αποτινάξει κάποια ταμπού και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό.

Tο σεξ στα όρθια είναι μια στάση άμεσα συνδεδεμένη με το πάθος!. Δες μερικές επιλογές:

 

  • Στον αέρα

Η πρακτική αυτή έχει μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, καθώς ο άντρας θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη σωματική δύναμη για να κρατήσει τη γυναίκα. Η αδρεναλίνη και το πάθος ανεβαίνουν κατακόρυφα και, επειδή ο άντρας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει το κορμί της γυναίκας στη στάση αυτή, η ηδονή μπορεί να είναι απόλυτη.

 

 

  • Στα έπιπλα

Χρησιμεύει ιδιαίτερα στα ζευγάρια που έχουν αρκετή διαφορά ύψους. Προτιμήστε ένα γερό έπιπλο, στο οποίο θα πρέπει να στηριχθεί η γυναίκα επάνω με προσοχή για να μπορεί ο άνδρας να διεισδύσει πιο εύκολα. Θα πρέπει, βέβαια, να είναι και ο άνδρας προσεκτικός και να κρατά τη γυναίκα με τα χέρια του για διατήρηση της ισορροπίας.

 

 

  • Στον τοίχο

Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη (αλλά και πιο βολική) στάση για το σεξ στα όρθια, αφού ο τοίχος μπορεί να βοηθήσει στην στήριξη. Με την πλάτη της γυναίκας στον τοίχο ο άντρας μπορεί να την κρατήσει και με την πλάτη του άντρα στον τοίχο μπορεί η γυναίκα να σκύψει κι έτσι να έχουμε μια εκδοχή του doggy style.