fbpx

Σε αυτά τα στέκια της Θεσσαλονίκης θα απολαύσεις τα πιο τέλεια κοτόπουλα!

Σε αυτά τα στέκια της Θεσσαλονίκης θα απολαύσεις τα πιο τέλεια κοτόπουλα!

Είτε κάνεις διατροφή, είτε όχι το κοτόπουλο είναι μια ιδανική τροφή που μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους!

Από σουβλιστό μέχρι τη σχάρα η ακόμα και σουβλάκι, το κοτόπουλο και γενικά οι κοτονοστιμιές αξίζουν για ένα καλό γεύμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί το κοτόπουλο κάνει καλό στην υγεία και όχι μόνο στο …βάρος!

 

Αν ψάχνεις για μια καλή πηγή άπαχης πρωτεΐνης και χαμηλής σε περιεκτικότητα λίπος, το κοτόπουλο είναι αυτό που θέλεις, όμως τα κοτόπουλα είναι πλούσια σε ένα αμινοξύ που ονομάζεται τρυπτοφάνη, το οποίο μας δίνει αυτό το αναζωογονητικό συναίσθημα αφού αυξάνονται τα επίπεδα σεροτονίνης στον εγκέφαλο, βελτιώνεται η διάθεση, μειώνεται το στρες!

Γι αυτούς τους δύο αλλά και για πολλούς άλλους λόγους τα κοτόπουλα αξίζουν και επειδή θέλει τέχνη να μαγειρεύεις κοτόπουλο το Activeman.gr ανακάλυψε δύο μαγαζιά και σου τα προτείνει:

 

 

Στα ιστορικά  Βάσος Κοτόπουλα το κοτόπουλο μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους

Ο Λάζαρος Αρβανιτίδης που συνεχίζει την παράδοση αποφάσισε να δώσει άλλον «αέρα» στο ιστορικό εστιατόριο Βάσσος Κοτόπουλα και έτσι δημιούργησε έναν πολύ ωραίο ανανεωμένο και ζεστό χώρο που πραγματικά αξίζει να επισκεφθείς και να γευτείς όχι μόνο κοτόπουλο αλλά και ένα σορό νέα πιάτα που προστέθηκαν στο μενού.

Δες περισσότερα

 

Στο Κοκοράκι στη Τούμπα τα κοτόπουλα είναι ιδιαίτερα γευστικά

Βρίσκεται στη Μπότσαρη και όλοι εδώ και χρόνια γνωρίζουν ότι εκτός από τα κοτόπουλα έχει και φαγητά και μπιφτέκια μέχρι και θαλασσινά, ότι τραβάει η όρεξη σου για ένα καλό γεύμα. Ο λόγος για το Κοκοράκι

Όλοι βέβαια γνωρίζουν ότι η ειδικότητα είναι στο κοτόπουλο που εκεί ειδικά στο Κοκοράκι ξέρουν να το κάνουν καλά και να κάνουν τις κότες ακόμα πιο νόστιμες!

Δες περισσότερα