fbpx

Σε …τρώνε τα γένια σου αλλά δεν θες να τα ξυρίσεις; Μάθε τι μπορείς να κάνεις!

Σε …τρώνε τα γένια σου αλλά δεν θες να τα ξυρίσεις; Μάθε τι μπορείς να κάνεις!

Αν θεωρείς ότι η γενειάδα δίνει ένα plus στην εμφάνισή σου και αρέσει στις γυναίκες, τότε ακόμα και να σε φαγουρίζει δεν θες να τα ξυρίσεις. Τι κάνεις όμως;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν χρειάζονται κολλαγόνο οι άντρες που αθλούνται;

 

Πολλοί από εμάς, συχνά νιώθουμε μια φαγούρα στην περιοχή εκείνη και δεν ξέρουμε από που προέρχεται. Και πόσο μάλλον, πως θα την αντιμετωπίσουμε.

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, η φαγούρα προκαλείται από δικές μας λανθασμένες κινήσεις και όχι από τα ίδια τα γένια. Αν ακολουθήσουμε κατά γράμμα κάποια συγκεκριμένα tips τότε είναι σίγουρο πως δεν θα έχουμε στο μέλλον αυτό το πρόβλημα.

 

Φρόντισε να είναι καθαρά!

Κάποιες φορές όταν πιάνουμε τα γένια μας και τα αισθανόμαστε σκληρά, οφείλεται στη ποσότητα νεκρών κυττάρων που παραμένουν στο δέρμα. Αυτά μπορεί να προκαλέσουν πέρα από τη φαγούρα και μόλυνση στην επιδερμίδα. Για ν’αποφύγετε όλα αυτά καλό είναι να αγοράσετε ένα ειδικό σαμπουάν που καθαρίζει το δέρμα και τις τρίχες.

 

Τριμάριζε!

Αν διακρίνετε τρίχες που είναι αδύναμες ή ακόμα και κατεστραμμένες πρέπει να τις επανορθώσετε καθώς η φαγούρα πολλές φορές οφείλεται από την ποιότητα της τρίχας. Πώς θα την περιποιηθείτε; Η χρήση conditioner ή μια μαλακτική κρέμα είναι η ιδανική λύση. Θα πρέπει όμως να είναι ειδική για τα μούσια.

 

Ενυδάτωσε τα!

Η χρήση ενός ενυδατικού λαδιού καθώς βγαίνετε από το ντους έχει τη δυνατότητα να κάνει τις τρίχες πιο μαλακές. Μην αγοράσετε ότι και ότι αλλά προϊόντα από φυσικά συστατικά που να μην περιέχουν καθόλου οινόπνευμα για ν’αποφύγετε τους ερεθισμούς.