fbpx

Σκας που η κοπέλα σου είναι διακοπές με τις φίλες της; Μη σκας και μάθε το γιατί

Σκας που η κοπέλα σου είναι διακοπές με τις φίλες της; Μη σκας και μάθε το γιατί

Είναι η κοπέλα σου διακοπές με τις φίλες της και εσύ σκας; Μην σκας…. Όλα καλά και θα σου εξηγήσουμε!

Βασικά πρέπει να χαίρεσαι που έχει φίλες και δεν είναι κολλημένη πάνω σου, γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα τη βαριόσουν και θα την έστελνες εσύ διακοπές για να μην τη βλέπεις. Να την εκτιμάς τη γυναίκα που κάνει σχέδια χωρίς εσένα. Σημαίνει ότι δε σε έχει ανάγκη και είναι μαζί σου επειδή θέλει και όχι γιατί δεν έχει επιλογή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι μπορείς να πας διακοπές και με τους φίλους και με την κοπέλα σου!

Δεν έχει μόνο εκείνη φίλες: Θέλεις να μου πεις ότι δεν έχεις μπακούρια φίλους που θα πάνε να αράξουν στο εξοχικό στη Χαλκιδική ή σε καμιά …καβάντσα στην Ασπροβάλτα οριακά μη κατοικήσιμη; Σαφέστατα και έχεις αλλιώς είσαι γκαντέμης. Εφόσον λοιπόν υπάρχει αυτό στον ορίζοντα, μαζεύεις μπογαλάκια και ακολουθείς με τα λιγοστά λεφτά που σου έχουν απομείνει. Βαρύ να κάτσεις μια εβδομάδα Θεσσαλονίκη και να χαζεύεις τα stories της.

Αν τελικά είσαι γκαντέμης: Εκμεταλλεύσου το χρόνο σου για να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Κοιμήσου μέχρι αηδίας, πιες κάθε μέρα αλκοόλ και φάε δίχως αύριο με τον επίσης μίζερο κολλητό που ξέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Πήγαινε και για κανά μπάνιο μέχρι τη Περαία!

Πόσο καιρό είχε να σου λείψει, ρε συ; Εντάξει για να είμαστε και ειλικρινείς, καλό είναι το ζευγάρι να είναι δεμένο, αλλά κι αυτό το κάθε μέρα μαζί καταντάει κουραστικό. Μία βδομαδούλα είναι αρκετή για να σου λείψει, να τηνε λαχταρίσεις που λένε και οι παλιοί και επιπροσθέτως να τη βρεις και πιο όμορφη από ποτέ όταν την ξαναδείς. Αυτό θέλει ο έρωτας είναι ανανέωση.

Το 99% των δεσμευμένων που διακοπάρουν με φίλες, πάνε για το λιώσιμο στην παραλία, το φαΐ και το ατελείωτο μπίρι μπίρι ανά πάσα ώρα και στιγμή.  Μετά από μία ολόκληρη μέρα περιπλάνησης και ήλιου, το τελευταίο που θέλει μία γυναίκα είναι σεξ με έναν άγνωστο να είσαι βέβαιος γι αυτό και να είσαι σίγουρος ότι με το καλό που θα  γυρίσει θα κάνετε το καλύτερο σεξ γιατί απλά θα της έχεις λείψει!