fbpx

Στέλιος και Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός μαζί στη νέα καμπάνια της ES Collection

Στέλιος και Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός μαζί στη νέα καμπάνια της ES Collection

Ο Στέλιος Κρητικός μαζί με το γιο του Μιχάηλ-Άγγελο είναι τα πρόσωπα της ολοκαίνουργιας καμπάνιας του αγαπημένου brand εσωρούχων και μαγιό “Es Collection”

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Hagen Richter: Ο Γερμανός που κατέκτησε τον κόσμο του fitness modeling

 

Η διάσημη αντρική φίρμα από την Ισπανία έχει καταφέρει να γίνει από τις πιο αγαπημένες των celebrities ανά τον κόσμο. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μαγιό, εσώρουχα, ρούχα για την καθημερινή έξοδο αλλά και αθλητικά για τους λάτρεις του fitness και μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ.

 

 

Στη νέα καμπάνια της ES Collection για εσώρουχα, που λανσάρει στην Ελλάδα, βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε ρόλο μοντέλου ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, μαζί με το μεγάλο του γιο Μιχαήλ Άγγελο. Οι δύο τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και ανέδειξαν όλες τις καινούργιες δημιουργίες της νέας collection.

 

 

Στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες του brand, Σπύρος Πλέσσας και Μιχάλης Αχτσίδης, άνοιξαν τις πόρτες του exclusive καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας και ο Στέλιος Κρητικός μαζί με το γιο του, έδωσαν μερικές συγκλονιστικές λήψεις υπό τις φωτογραφικές οδηγίες του Γιώργου Καλφαμανώλη.

 

 

Η εταιρεία ES Collection ιδρύθηκε το 2006 στη Βαρκελώνη, αρχικά για τη σχεδίαση, την κατασκευή και την πώληση ανδρικών μαγιό. Στην πορεία και μετά από την αγάπη του κοινού για τα μοναδικά σχέδια αλλά και την ποιότητα των προϊόντων, ξεκίνησε η επέκταση της σε πολλές χώρες του κόσμου όπως Ευρώπη, Ηνωμένες πολιτείες, Καναδάς, Ρωσία, Ιαπωνία και πλέον απαριθμεί πάνω από 30 καταστήματα και 220 σημεία πώλησης.

 

 

Πλέον η ES Collection και το αδερφάκι της ADDICTED έχουν επεκταθεί στη σχεδίαση εσωρούχων, αθλητικών ειδών και street wear με τεράστια επιτυχία και έχουν καθιερωθεί σε μια εταιρεία πρώτης γραμμής. Από την Άνοιξη του 2014 υπάρχει στη Μύκονο το πρώτο κατάστημα αποκλειστικής πώλησης των προϊόντων των ES Collection και ADDICTED, όπως και στο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.