fbpx

Στέλιος Χαραλάμπους: Ο Τσαλίκης έχει τα εχέγγυα να οδηγήσει την ιστιοπλοϊα σε λαμπρές εποχές

Στέλιος Χαραλάμπους: Ο Τσαλίκης έχει τα εχέγγυα να οδηγήσει την ιστιοπλοϊα σε λαμπρές εποχές

Οι δυσάρεστες εξελίξεις με τα σκάνδαλα που αποκαλύφθηκαν στην ΕΙΟ και πλήγωσαν βάναυσα το άθλημα της ιστιοπλοΐας στη χώρα μας δεν άφησαν ασυγκίνητους τους Κύπριους ανθρώπους της ιστιοπλοΐας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιους ενοχλεί η υποψηφιότητα Τσαλίκη για την Ε.Ι.Ο.; – Η απάντηση του Activeman.gr

 

Χαρακτηριστική είναι ανάρτηση του προέδρου του Ν.Ο. Αμμοχώστου, Στέλιου Χαραλάμπους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τίτλο «Αξιόλογες Ιστιοπλοϊκές Προσωπικότητες» όπου αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Λάζαρου Τσαλίκη για την προεδρία της ΕΙΟ τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Χαμηλών τόνων, εργατικός, οραματιστής, ταπεινός, τίμιος και γεμάτος αρχές, έχει όλα τα εχέγγυα να οδηγήσει το άθλημα σε νέες λαμπρές εποχές, αφήνοντας πίσω τα σημερινά μαύρα σύννεφα των θαλάσσιων καταιγίδων»

 

Αξιόλογες Ιστιοπλοϊκές Προσωπικότητες

Παρακολουθώντας με ενδιαφέρον όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο της ελληνικής…

Δημοσιεύτηκε από Stelios Charalambous στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Η ανάρτηση του κ. Χαραλάμπους είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα:

 

«Αξιόλογες Ιστιοπλοϊκές Προσωπικότητες

Παρακολουθώντας με ενδιαφέρον όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο της ελληνικής ιστιοπλοΐας τους τελευταίους μήνες, ξεκινώντας από τις διάφορες ενδιαφερόμενες παρατάξεις για τις επερχόμενες εκλογές, καθώς επίσης τα απαράδεχτα και δυσάρεστα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αρχής γενομένης της κατάθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου, δεν μπορεί ουδείς να μείνει ασυγκίνητος από τη κατάντια του ιστορικότερου ίσως αθλήματος στον ελληνικό χώρο.

Από τη μία οι ίντριγκες και διαπληκτισμοί για το θώκο της προεδρίας, κι από την άλλη οι θλιβερές ενέργειες παραγόντων και όχι μόνο.

Στο χώρο του παραγοντισμού, αυτό που μετράει και καταγράφεται στην ιστορία, είναι τα έργα του καθενός.  Την τελευταία 10ετία, στο χώρο των πράξεων, ξεχωρίζει, κατά την προσωπική μου άποψη, ένας τέτοιος παράγοντας.

Σεβαστή προσωπικότητα, χαμηλού προφίλ, ακούραστου εργάτη που απέδειξε με τα έργα του που πρέπει να βρίσκεται το άθλημα της ιστιοπλοΐας στον ελληνικό αθλητισμό.

Στοχευμένα και μεθοδικά, κέρδισε επάξια θέση στους υψηλότερους παγκόσμιους θεσμούς του αθλήματος. Έφερε στην Ελλάδα και πρόβαλε τη χώρα σε παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόσο στην ιστιοπλοΐα τριγώνου, όσο και της ανοιχτής θάλασσας και πάνω απ’ όλα ηγήθηκε μιας ορθής, πρωτοποριακής και σωστά διαχειρίσιμης πρωτοβουλίας Δ.Σ., για να οδηγήσει τον Ναυτικό Όμιλο του στον 21ο αιώνα.

Ο κ. Άκης Τσαλίκης, υπηρετεί επάξια τον θεσμό του και έχει καταφέρει να αναβαθμίσει και να αναδείξει το άθλημα της ιστιοπλοΐας τόσο μέσα από τη χρηστή διαχείριση του στον Όμιλο της Θεσσαλονίκης, όσο και γενικότερα στον ελληνικό χώρο, εκπροσωπώντας την ελληνική ιστιοπλοΐα στα υψηλότερα σαλόνια του αθλήματος.

Αν και ο χαρακτήρας του δεν επιτρέπει την εμπλοκή του σε όλα τα δυσάρεστα και ευτράπελα του χώρου, πιστεύω ακράδαντα ότι ο Άκης, αποτελεί τη μοναδική επιλογή για να βαδίσει η ελληνική ιστιοπλοΐα στο μέλλον.

Χαμηλών τόνων, εργατικός, οραματιστής, ταπεινός, τίμιος και γεμάτος αρχές, έχει όλα τα εχέγγυα να οδηγήσει το άθλημα σε νέες λαμπρές εποχές, αφήνοντας πίσω τα σημερινά μαύρα σύννεφα των θαλάσσιων καταιγίδων»