fbpx

Στη δροσιά του «Θαλασσινού» στα Νέα Πλάγια με τις καταπληκτικές γεύσεις

Στη δροσιά του «Θαλασσινού» στα Νέα Πλάγια με τις καταπληκτικές γεύσεις

Στον «Θαλασσινό» στα Νέα Πλάγια της Χαλκιδικής, μόλις μισή ώρα από Θεσσαλονίκη, θα απολαύσεις από ένα τσιπουράκι ή ένα πλήρες γεύμα με θαλασσινά και ψάρια αλλά και φαγητά που μαγειρεύονται σε ξυλόφουρνο! Όσο για τα μεζεδάκια… δεν παίζονται!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Εδώ θα βρεις πολύ καλό φαγητό σε άνετο χώρο με πολλά τραπέζια!

 

Σε ένα όμορφο καταπράσινο περιβάλλον μόλις ελάχιστα μέτρα από τη θάλασσα μπορείς να κάνεις τη βουτιά σου και επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη να τιμήσεις τα εδέσματα που σερβίρουν στον «Θαλασσινό».

 

 

Αξίζει να δοκιμάσεις το καλαμάρι στη σχάρα, το μυδοπίλαφο, τα σαγανάκια του αλλά και ψάρι γούνα. Από τον απλό γαύρο μέχρι και τα πιο μεγάλα ψάρια τα πάντα είναι φρεσκότατα και μυρίζουν θάλασσα.

 

 

Στον «Θαλασσινό» προσφέρεται για ημερήσια εκδρομή από τη Θεσσαλονίκη ή τη γύρω περιοχή με τη μηχανή ή το αυτοκίνητο σου. Αν θέλεις βέβαια υπάρχουν και δωμάτια για να μείνεις!

 

 

Αν πάλι θέλεις να τιμήσεις τα μαγειρευτά φαγητά σίγουρα θα εκπλαγείς από τις γεύσεις τους καθώς μαγειρεύονται σε πήλινα σκεύη σε ξυλόφουρνο! Πραγματικά αξίζουν!

 

 

Αν είσαι λάτρης των κρεατικών στη σχάρα μην ξεχάσεις να τιμήσεις το σουβλάκι αλλά και τη χοιρινή μπροζόλα!

 

 

Φυσικά στον κατάλογο του «Θαλασσινού» υπάρχουν πολλά νόστιμα φαγητά και σίγουρα η επιλογή θα είναι …δύσκολη υπόθεση αλλά ότι και να πάρεις θα σε αποζημιώσει με τη γεύση του!

Τηλέφωνο: 2373 031024