fbpx

Στη Κλωθώ το παρεϊστικο κουτούκι με ψαγμένες παραδοσιακές γεύσεις

Στη Κλωθώ το παρεϊστικο κουτούκι με ψαγμένες παραδοσιακές γεύσεις

Να το χαρακτηρίσεις εναλλακτικό μπορείς. Να το χαρακτηρίσεις οικογενειακό επίσης μπορείς. Να πεις ότι έχει comfortατμόσφαιρα πάλι μπορείς, όμως ο καλύτερος χαρακτηρισμός για το νέο στέκι «Κλωθώ» είναι ένα κουτούκι παρεϊστικό με νοστιμιές που σέβονται την παράδοση!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάντεψε γιατί ίσως χρησιμοποιείς λάθος ζυμαρικό στα μακαρόνια με κιμά

 

Οι γεύσεις πραγματικά είναι ψαγμένες με τον σεφ, τον Ηρακλή να δημιουργεί με παραδοσιακά υλικά! Γεύσεις που από τη μια είναι ψαγμένες αλλά και συνάμα παραδοσιακές, όπως το κοτόπουλο γιουβέτσι ή ο καβουρμάς  και πολλά άλλα!

 

 

 

Η Ελένη που δημιούργησε το νέο αυτό χώρο είναι και αυτή σεφ, αλλά περισσότερο θα την δεις με ένα ζεστό χαμόγελο στο σέρβις να σου προτείνει τον μεζέ που ταιριάζει στη στιγμή και τη διάθεση της παρέας!

 

 

 

Ακόμα και τα κολοκυθάκια μοιάζουν διαφορετικά! Θα τα περάσεις για τηγανητές πατάτες με σος τυριού, όμως είναι κολοκυθάκια με σος γιαουρτιού που λιώνουν στο στόμα δίνοντας όλη τους τη γεύση!

 

 

Μια βάφλα με μπουγιουρντί σε πήλινο είναι ένας από τους μεζέδες που δεν έχει συναντήσεις σε πολλά μαγαζιά, όμως μεζέδες υπάρχουν πολλοί. Κρεατικά ή θαλασσινά και με μοναδικά γευστικές πρωτότυπες σαλάτες.

 

 

Με απλά λόγια όλα στη Κλωθώ είναι χειροποίητα!

 

 

Μέσα σε ένα περιβάλλον πολύ άνετο, απλό, όμορφο και προσεγμένο θα απολαύσεις το τσιπουράκι ή το κρασάκι παραδοσιακά!

 

 

Τηλέφωνο: 231 030 1257