fbpx

Στο Σότσι με φιλάθλους και φαβορί τη Mercedes ένας ακόμα αγώνας F1

Στο Σότσι με φιλάθλους και φαβορί τη Mercedes ένας ακόμα αγώνας F1

Φέτος δεν έγινε το Μονακό λόγω κορωνοϊού και όσοι τους αρέσουν οι αγώνες F1 εντός πόλης έμειναν με το παράπονο. Βέβαια το Σότσι δεν είναι Μονακό, αλλά σίγουρα αποζημιώνει τους φαν των αγώνων πόλεων.

Κατά τα άλλα το πιο πιθανό είναι να δούμε επικράτηση της Mercedesκαι όχι τόσο λόγο Hamiltonαλλά λόγω κυρίως παράδοσης αφού η ομάδα δεν χάνει αγώνα από τότε που η Ρώσικη πίστα μπήκε στο καλεντάρι της F1!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 90 νίκες στην F1 πανηγύρισε ο Hamilton στο ανιαρό πρωτάθλημα της F1

 

Από την άλλη  οι φίλοι της Ferrariπου είναι ιδιαίτερα πικραμένοι φέτος περιμένουν έστω μια καλή εμφάνιση κάτι που φαίνεται χλωμό στην κατάσταση που βρίσκεται η Ιταλική ομάδα.

Όπως φαίνεται πάντως το ενδιαφέρον του αγώνα θα εντοπιστεί στις μάχες για τη τρίτη θέση του βάθρου!

Ο αγώνας αυτός θα έχει φιλάθλους που εκτιμάται ότι θα είναι περίπου στις 30.000 άτομα!

Κατά τα άλλα η η Pirelli θα διαθέσει τις C3, C4 και C5 γόμες, με τον επικεφαλής αγώνων F1 της εταιρείας, Mario Isola, να εξηγεί:

«Το Ρωσικό Grand Prix είναι ένα από τα λίγα που έχουν κρατήσει την θέση του στο καλεντάρι, την ίδια που είχε και πέρυσι. Από τότε όμως, αποφασίσαμε να πάμε σε ένα βήμα πιο μαλακές γόμες, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη πρόκληση σε ό,τι αφορά τις στρατηγικές.

«Χάρη στο μειωμένο πάχος της γόμας, που πρώτη φορά είδαμε το 2019, οι πιο μαλακές C3, C4 και C5 γόμες θα ενθαρρύνει την χρήση και των τριών γομών χωρίς τους οδηγούς να πρέπει να τις διαχειρίζονται υπέρ το δέον κατά τη διάρκεια του αγώνα.»

 

Οι μεταδόσεις

Gp Ρωσίας σε ERT SPORT και Cosmotetv 5

 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

FP1: 11:00-12:30

FP2: 15:00-16:30

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

FP3: 12:00-13:00

Κατατακτήριες: 15:00-16:00

 

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Αγώνας: 14:10