fbpx

Στο Level Sports Hall θα χτίσεις κορμί με τις πιο σύγχρονες fitness τεχνικές!

Στο Level Sports Hall θα χτίσεις κορμί με τις πιο σύγχρονες fitness τεχνικές!

Το Level Sports Hall τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του fitness κάνοντας trend την σωστή και συστηματική άσκηση συμβαδίζοντας με τις πιο σύγχρονες εξελίξεις στον χώρο του αθλητισμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με αυτές τις ασκήσεις θα αναδείξεις το στήθος σου

 

Μαζί με μια κορυφαία ομάδα συνεργατών φυσικής αγωγής έχουν δημιουργήσει ένα χώρο με αγάπη και διάθεση προσφοράς προς τον άνθρωπο. Το περιεχόμενο των προγραμμάτων άσκησης σχεδιάζεται σύμφωνα με τις βασικές προπονητικές αρχές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αθλουμένων.

 

 

Στις αίθουσες λειτουργούν προγράμματα Les Mills , TRX, Crosssfit, Pilates mat, μαθήματα Holistic , group training και personal training. Το γυμναστήριο διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε μια αναζήτηση εκγύμνασης και ευεξίας μετατρέποντας την γυμναστική σε μια μοναδική εμπειρία άσκησης, καθιστώντας το ίδιο σημείο αναφοράς στον χώρο του fitness.

 

 

Η έμπειρη προπονητική ομάδα με τον Στέλιο, το  Κυριάκο, τον Άλεξ, τον Τάσσο, τη Σταυρούλα, την Ελένη και τον Στέλιο φροντίζουν ώστε να χτίσεις το κορμί που σου ταιριάζει με τις πιο σύγχρονες fitness τεχνικές!