fbpx

Σχόλασες Παρασκευή μεσημέρι με καύσωνα: Βουτιά Χαλκιδική ή μένεις στη πόλη;

Σχόλασες Παρασκευή μεσημέρι με καύσωνα: Βουτιά Χαλκιδική ή μένεις στη πόλη;

Παρασκευή μεσημέρι και τέλος της εργάσιμης βδομάδας. Και ενώ βγήκες από τα κλιματιζόμενα γραφεία της εταιρίας που εργάζεσαι και τρως την κάψα του καύσωνα σκέφτεσαι τι θα κάνεις το σαββατοκύριακο που έρχεται!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να πως μπορεί ένα …φουσκωτό «φλαμένγκο» να σου βγει …ξινό!

 

Οι επιλογές δεν είναι πολλές, είτε μένεις στη Θεσσαλονίκη, είτε φεύγεις για Χαλκιδική και ας φοράς μάσκα στους εξωτερικούς χώρους!

Το δίλημμα αν και ακούγεται απλό είναι υπαρκτό αλλά όχι δύσκολο και πάντα εξαρτάται από την κούραση που έχεις!

Η επιλογή της Χαλκιδικής είναι μια πρώτης τάξεως ιδέα, αφού σαν την δροσιά της θάλασσας, ακόμα και στον χειρότερο καύσωνα δεν υπάρχει. Επομένως είναι απλό, με παρέα ή χωρίς παίρνεις το αυτοκινητάκι ή τη μηχανή σου και  φεύγεις για όποιο μέρος επιλέξεις. Εμείς πάντως σου έχουμε ετοιμάσει  επιλογές να διαλέξεις που θα πιείς και που θα φας καλά στη Χαλκιδική! (Πάτα εδώ)

Η άλλη επιλογή έχει να κάνει τόσο με την κούραση σου, όσο και την ερωτική σου συντροφιά που μπορεί να σε πείσει να μείνετε Θεσσαλονίκη. Όπως και να έχει  και η επιλογή της Θεσσαλονίκης είναι καλή. Αν είσαι μόνος θα βάλεις το αιρκοντίσιον και θα ξεκουραστείς σπίτι σου. Αν είσαι με τη συντροφιά σου πάλι θα βάλεις το αιρκοντίσιον και θα περάσεις καλά. Αν μείνεις στη πόλη σου έχουμε ετοιμάσει μια σειρά από επιλογές για να πιείς και να φας. (Πάτα έδω)