fbpx

Σωτήρης Σπίρης: Το ριάλιτι του έρωτα, το modeling και το personal training

Σωτήρης Σπίρης: Το ριάλιτι του έρωτα, το modeling και το personal training

Κατάφερε να κερδίσει το ριάλιτι του έρωτα στον ΑΝΤ1 με τον χαρακτήρα του αλλά και με τα σωματικά του προσόντα που δεν άφησαν τις τηλεθεάτριες ασυγκίνητες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρίνος Κατσούρης: Ο Έλληνας personal και fitness model που καίει καρδιές στη Βρετανία

 

Ο Σωτήρη Σπίρης πλέον ασχολείται επαγγελματικά με την μεγάλη του αγάπη την γυμναστική και είναι ένας επαγγελματίας  personal trainer. Σε μία συνέντευξη για όλους και για όλα απαντά για το εάν πήρε το χρηματικό έπαθλο, για το πώς νιώθεις όταν κάνει γυμνή φωτογράφιση αλλά και ποια είναι τα μυστικά για ένα καλοδουλεμένο σώμα.

 

 

Πώς ήταν η εμπειρία σου στο GAME OF LOVE;

Η εμπειρία μου μέσα στο παιχνίδι ήταν κάτι πρωτόγνωρο αν και δεν ταίριαζε καθόλου στα δικά μου δεδομένα δλδ δεν μπορούσα να υποκριθώ να δείξω κατι που δεν ήταν ο Σωτήρης ο κόσμος έστω λίγο γνώρισε τον Σωτήρη φυσικά όμως το χάρηκα το έζησα και θα το ξανά έκανα

 

 

Σε βοήθησε σε κάτι το ριάλιτι μετά το τέλος του;

Το ριάλιτι με βοήθησε να αλλάξω την ζωή μου και να ασχοληθώ με αυτό που αγαπάω την γυμναστική που έγινε πλέον η δουλειά μου

 

 

Με τα χρήματα τι έγινε; Τα πήρες εάν ναι πως τα ξόδεψες;

Τα χρήματα ναι τα πηρα μετά από 6 μήνες όπως έλεγε ακριβώς το συμβόλαιο που είχα υπογράψει με τον ANT1.

 

 

 Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το πέρσοναλ;

Με το πέρσοναλ ασχολούμαι 5 χρόνια τα πρώτα τέσσερα πολύ επιλεκτικά λόγο ελλείψεις χρόνου πλέον έχω έρθει μόνιμα Αθήνα έχω δικό μου χώρο και κάνω πέρσοναλ.

 

 

Η γυμνή φωτογράφιση πως προέκυψε;

Η γυμνή φωτογράφιση προέκυψε από πρόταση ενός φίλου που θέλει να ετοιμάσει ένα μπλοκ με καλλίγραμμα κορμιά έτσι και έκανα γιατί θεωρώ δεν είναι κάτι πρόστυχο δεν δείχνω κατι.

 

 

Τι σημαίνει για εσένα γυμνασμένο σώμα;

Για μένα γυμνασμένο σώμα δεν θεωρώ μόνο τα κορμιά με κοιλιακούς. Αλλά θεωρώ τα κορμιά που προσέχουν την εμφάνιση τους να έχουν όσο μπορούν επίπεδη κοιλιά να μην έχουν παραπανίσια κιλά και να κρατάνε σε πολύ καλό ποσοστό το λίπος τους.

 

Τι χρειάζεται ένας άνθρωπος για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων του;

Ένας άνθρωπος για να αποκτήσει το σώμα τον ονείρων του πρέπει να έχει ίσος τα πιο σημαντικά για μένα υπομονή και επιμονή και πολύ καλή διατροφή Και μετά με την εντατική γυμναστική έρχονται τα υπόλοιπα.