fbpx

Τέλος εποχής για το μεγαλύτερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης

Τέλος εποχής για το μεγαλύτερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης

Το μεγαλύτερο γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης το Aqua Forum αποτελεί πλέον ιστόρια. Μετά από 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας έπεσε θύμα της αδίστακτης πολιτικής του τραπεζικού συστήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η εφεύρεση των αρχαίων Ελλήνων που μέχρι σήμερα σώζει ζωές

 

Όπως  έγινε γνωστό το γυμναστήριο σταμάτησε τη λειτουργία του επειδή «διακόπηκε η μίσθωση του κτηρίου εξαιτίας της κατάσχεσης του από την τράπεζα Πειραιώς».

Το 3000 τ.μ. γυμναστήριο λειτουργούσε στο συγκεκριμένο κτίριο που οικοδομήθηκε ειδικά γι αυτόν τον σκοπό. Όπως μάλιστα αναφέρει σε σημείωμα του στα social media ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών έχουν πληρωθεί περισσότερα από 2 εκ. ευρώ σε τραπεζικό δανεισμό.

Το Aqua Forum διέθετε σάλα οργάνων, τρεις αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων, δύο γήπεδα squash, spa room και πισίνα.

Η ανακοίνωση του γυμναστηρίου προς τα μέλη του έχει ως εξής:

«Αγαπητά μας μέλη, μετά λύπης σας ενημερώνουμε πως εχθές ήταν η τελευταία ημέρα λειτουργίας του γυμναστηρίου μας, καθώς σήμερα το πρωί διακόπηκε η μίσθωση του κτηρίου εξαιτίας της κατάσχεσης του από την τράπεζα Πειραιώς. Την Δευτέρα, θα σας ανακοινώσουμε προσφορές & συνεργασίες με γυμναστήρια της περιοχής ώστε να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές προκειμένου να συνεχίσετε να γυμνάζεστε. Επίσης, εάν έχετε προσωπικά αντικείμενα στο γυμναστήριο μπορείτε να περάσετε να τα πάρετε την Δευτέρα 9.00-17.00. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».