fbpx

Τα Κουφάλια αξίζει να τα επισκεφθείς για 3 μαγαζιά και το καλό κρέας!

Τα Κουφάλια αξίζει να τα επισκεφθείς για 3 μαγαζιά και το καλό κρέας!

Τα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης για τους περισσότερους είναι συνυφασμένα με το γάλα καθώς εκεί βρίσκεται το εργοστάσιο της ΜΕΒΓΑΛ, όμως τα Κουφάλια είναι ένα όμορφο χωριό που στις ταβέρνες του σερβίρεται πολύ καλό κρέας αρκεί αν ξέρεις σε πιο μαγαζί θα το απολαύσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Στα Κύμινα της Θεσσαλονίκης με τα φρέσκα ολόφρεσκα θαλασσινά και ψάρια

 

Το Activeman.gr ανακάλυψε μία ταβέρνα και ένα ψητοπωλείο που αξίζουν για να απολαύσεις χειροποίητα κρεατικά εδέσματα και όχι μόνο αλλά και ένα καφέ που επιβάλλεται  να επισκεφθείς.

 

 

Γενικά τα Κουφάλια είναι ένα όμορφο χωριό που προσφέρεται για εκδρομή, είτε με μοτοσικλέτα είτε απλά με αυτοκίνητο. Μόλις 35 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και με πολύ άνετη οδική πρόσβαση αξίζει για να γευτείς τις νοστιμιές και να περάσεις καλά σε ένα όμορφο περιβάλλον.

 

 

Μια καλή εκδρομή μπορεί να αρχίσει με έναν καφέ το Briki και όχι απλό καφέ αλλά ότι καφέ επιθυμείς σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

 

 

Και αν έχει ανοίξει πολύ η όρεξη δύο μαγαζιά αξίζουν να τα επιλέξεις. Το ένα το «Ξυλάκι» μπορεί να σου θυμίσει ένα απλό ψητοπωλείο, όμως δεν είναι. Αρκεί να δοκιμάσεις τα χειροποίητα εδέσματα του.

 

 

Αν θέλεις σούβλες, ψητά, φαγητά, ιδιαίτερα πιάτα αλλά και νοστιμότατα ορεκτικά καλό είναι να επισκεφθείς την ταβέρνα του Γκέττα και να τα απολαύσεις όλα αυτά σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Δες αναλυτικά τα μαγαζιά σου προτείνει το Activeman.gr:

 

Στο Briki στα Κουφάλια για καλούς καφέδες αλλά και ποτά!

Ένα ζεστό χαμόγελο και ένας καλός καφές είναι το πιο καλό για μια όμορφη καλημέρα.  Στο Briki στα Κουφάλια τα κορίτσια ετοιμάζουν με μεράκι και σερβίρουν με χαμόγελο το πρώτο και όχι μόνο καφέ της ημέρας.

 

 

Το Briki είναι ένα καφέ που όμως δεν περιορίζεται στους καφέδες όλων των ειδών που σερβίρει αφού έχει διάφορα πρωινά όπως εκείνα τα καταπληκτικά κρουασάν βουτύρου και όχι μόνο.

 

Στου Γκέττα στα Κουφάλια για σούβλες, ψητά αλλά και μοναδικά πιάτα!

Στα Κουφάλια η ταβέρνα του Γκέττα ξεχωρίζει για τα μοναδικά γευστικά πιάτα αλλά και τις σούβλες, ακόμα και για τα θαλασσινά που προσφέρει.

 

 

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις νοστιμότατα κρέατα στη σούβλα ή στη σχάρα, ψημένα με μεράκι!

 

Στο «Ξυλάκι» στα Κουφάλια είναι όλα χειροποίητα και πολύ νόστιμα!

Ένα ψητοπωλείο που ξεχωρίζει για τις γεύσεις που προσφέρει. Ξεχωρίζει επειδή όλα είναι χειροποίητα, από τον γύρο μέχρι το θεωρητικά απλό μπιφτεκάκι.

 

 

Το Ξυλάκι στα Κουφάλια αξίζει να το επισκεφθείς και αν μπορείς να δοκιμάσεις όλα τα εδέσματα που προσφέρει.