fbpx

Τα πιο παράξενα ρεκόρ στο σεξ θα σε εκπλήξουν!!!

Τα πιο παράξενα ρεκόρ στο σεξ θα σε εκπλήξουν!!!

Tα σεξουαλικά ρεκόρ μπορεί να είναι ευχή και κατάρα για τους κατόχους τους, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις προκαλούν τον θαυμασμό των ατόμων του… έτερου γένους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά είναι καλύτερα να έχεις ίσιο πέος ή με κλίση; Μάθε τι προτιμούν οι γυναίκες!

 

Τα πιο περίεργα ρεκόρ γύρω από το σεξ θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Από τον άντρα με το ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες αυνανισμού και την γυναίκα με τους περισσότερους καταγεγραμμένους οργασμούς μέσα σε μία ώρα, μέχρι τον άντρα με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο και την γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο στην ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτά που θα διαβάσετε!

 

Ο άντρας με την μακρύτερη σε «απόσταση βολής» εκσπερμάτιση: 6 μέτρα!

Ο Χορστ Σουλτζ έχει πετύχει την εκσπερμάτωση με το μεγαλύτερο μήκος στην ιστορία και για αυτό έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες. Η επίδοση του έφτασε στα 6 μέτρα ενώ πιστεύεται ότι το ύψος της συγκεκριμένης έφτασε τα 3,5 μέτρα. Φαινομενικά λοιπόν καλό θα είναι οι γυναίκες να μένουν μακριά του καθώς κινδυνεύουν από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ακόμα κι αν δεν συνευρεθούν μαζί του.

 

Ρεκόρ αυνανισμού 9 ώρες και 58 λεπτά!

Θα το λέγαμε και εντατική γυμναστική χεριού!!! Ο Masanobu Sato, αυνανιζόταν  9 ώρες και 58 λεπτά. Ναι, αδιαλείπτως! Το μυστικό της αντοχής του Masanobu δεν είναι ωστόσο οι καλογυμνασμένοι μύες του χεριού του, αλλά η καθημερινή αυνανιστική ιεροτελεστία του. Η μέρα του ξεκινά ως εξής: σηκώνεται από το κρεβάτι, βουρτσίζει τα δόντια του και την ώρα που η σύντροφός του ετοιμάζει το πρωινό, αυτός κατεβάζει τα παντελόνια και αυνανίζεται μπροστά της για 2-3 ώρες, πριν πάει τελικά στη δουλειά του. Ο ρέκορντμαν κατέρριψε μάλιστα το δικό του παλιότερο ρεκόρ του 2008, που ήταν μόλις 9 ώρες και 33 λεπτά…

 

Η γυναίκα που έκανε σεξ με 919 άντρες σε μία μέρα!

Πρόκειται για την Αμερικανίδα Λίζα Σπαρκς το 2014, που έσπασε το ρεκόρ κάνοντας σεξ με 919 άνδρες σε μια μέρα.

Η γυναίκα με τους περισσότερους οργασμούς σε μία μέρα: 134 οργασμοί!

 

Ο άντρας που ξεκούμπωσε τα περισσότερα σουτιέν από γυναίκες μέσα σε ένα λεπτό: 20 σουτιέν!

Ο Μεξικανός Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα είναι ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο: 48 εκατοστά! (σε στύση).  Ο Ρομπέρτο ωστόσο έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν μπορεί να κάνει σεξ λόγω του τεράστιου μεγέθους του. Υπάρχει όμως και το αρνητικό ρεκόρ που έχει καταγραφεί και δεν ξεπερνάει σε μέγεθος τα 2,6 εκατοστά. Και αφού μιλάμε για μεγέθη, οι μεγαλύτεροι όρχεις που έχουν υπάρξει, μετρήθηκαν σε έναν Αφρικανό. Η περίμετρος τους ήταν 66 εκατοστά (και οι 2).

 

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο στην ιστορία: 48,26 εκατοστά!

Η 42χρονη Tatiata Kozhevnikova έχει τον πιο δυνατό κόλπο στον κόσμο, αφού μπορεί να σηκώσει με τον κόλπο της 31 ολόκληρα κιλά.

 

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο, φυσικό στήθος, φοράει νούμερο σουτιέν: 102 ΖΖΖ!

Ο τίτλος ανήκει στην Αμερικανίδα Άνι Χόκινς – Τέρνερ η οποία φορά το μεγαλύτερο σουτιέν που έχει δημιουργηθεί ποτέ στις Η.Π.Α. και το στήθος της ξεπερνά τα 109 εκατοστά.

 

Το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί έχει κρατήσει 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα!

 

Η «ταχύτερη» εκσπερμάτιση που έχει καταγραφεί φτάνει τα 69 χλμ/ώρα!

 

Η μεγαλύτερη ιερόδουλη

Η Σίλα Βόγκελ είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη ηλικιακά ιερόδουλη στη Βρετανία και πιθανότατα στον κόσμο. Το 2018, σε ηλικία 89 ετών συνεχίζει με πάθος τη δουλειά της και είναι μάλιστα και ιδιαίτερα ακριβή αφού ζητά για τις υπηρεσίες της 250 ευρώ την ώρα. Ξεκίνησε τη δουλειά όταν ο δεύτερος σύζυγός της έφυγε από τη ζωή καθώς αγαπούσε το σεξ και ένιωθε μόνη. Δέχεται 10 πελάτες την εβδομάδα και μέχρι σήμερα φορά τη μαύρη της φούστα και τις γόβες της περιμένοντας τους ενδιαφερόμενους.

 

Οι γηραιότερες δίδυμες ιερόδουλες που γνώρισε ο κόσμος

Για πενήντα ολόκληρα χρόνια, οι ολλανδές δίδυμες Martine και Louise Fokkens έκαναν … πεζοδρόμιο στην κακόφημη συνοικία του Άμστερνταμ. Οι δίδυμες έπιασαν δουλειά σε ηλικία 20 ετών και μέχρι να κρεμάσουν τις ζαρτιέρες τους στα 70, είχαν κάνει σεξ με 355.000 άντρες. Και ήταν η ηλικία που ανάγκασε τις δίδυμες να αποσυρθούν από την ενεργό δράση, καθώς δεν μπορούσαν λέει πλέον να εκτελούν ακροβατικά και συγκεκριμένες στάσεις με την ίδια αποτελεσματικότητα.

 

Ο πιο ηλικιωμένος άντρας πορνοστάρ όλων των εποχών

Ο Shigeo Tokuda, ο θρυλικός ιάπωνας πορνοστάρ ξεκίνησε την πορεία του στην πορνογραφία το 1994, όντας ήδη 59 ετών. Ο Tokuda έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 350 πορνοταινίες και η συντριπτική πλειονότητα των παρτενέρ του ήταν νεαρά κορίτσια, τόσο νεαρά που θα μπορούσαν να ήταν εγγονές ή ακόμα και δισέγγονές του…

 

Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου έγινε στην Ιαπωνία

Πήραν μέρος 500 νοματαίοι (250 άντρες και ισάριθμες γυναίκες), οι οποίοι  κλείστηκαν σε μια αποθήκη. Το συναινετικό και εθελοντικό ομαδικό όργιο καταγράφηκε λεπτό προς λεπτό και με τον απαραίτητο επαγγελματισμό από τα αναρίθμητα τηλεοπτικά συνεργεία που ήταν παρόντα στη σεμνή τελετή…

 

Το ρεκόρ πατρότητας που έχει καταγραφεί ποτέ και ανήκει στον Ισμαήλ Ιμπν Σαρίφ

Ήταν άραβας Μουλάς που έζησε τον 17ο αιώνα και σύμφωνα με τα αρχεία της εποχής, απέκτησε 1042 τέκνα, από 500 διαφορετικές γυναίκες.

Το ρεκόρ μητρότητας ανήκει σε μια Ρωσίδα που έζησε στα μέσα του 1700 και η οποία γέννησε συνολικά 28 φορές και έφερε στον κόσμο 69 παιδιά.

Ο μικρότερος σε ηλικία πατέρας που έχει καταγραφεί ποτέ ήταν ο 12χρονος Σάουντ Στερν ενώ η μικρότερη μητέρα που καταγράφηκε στα χρονικά είχε μόνο 5 χρόνια διαφορά με το πρώτο της παιδί. Η Λίνα Μεντίνα από το Περού έγινε μαμά στα 5 χρόνια της.