fbpx

Τα σημάδια στο σώμα και στο στιλ σου που δείχνουν σε εκείνες ότι κάνεις καλό σεξ!

Τα σημάδια στο σώμα και στο στιλ σου που δείχνουν σε εκείνες ότι κάνεις καλό σεξ!

Η πρώτη σου εντύπωση είναι σημαντική για να προχωρήσεις και να τη ρίξεις ή όχι! Ωραίος, γοητευτικός, ευγενικός, ανοιχτοχέρης, με χιούμορ είναι μερικά από τα στοιχεία των πρώτων σκέψεων που κάνουν εκείνες όταν σε βλέπουν για πρώτη φορά, είναι όμως καλός εραστής, είναι η επόμενη σκέψη!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι λόγοι που μια γυναίκα σε …φορτώνει στο ψέμα

 

Η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις για να ξέρεις τι σου γίνεται και να καταφέρεις να προσαρμόσεις τόσο το σώμα σου, όσο και την συμπεριφορά σου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν ορισμένες συνήθειες, που μαρτυρούν όχι μόνο στοιχεία της προσωπικότητας αλλά και τις αποδόσεις των ανδρών στο σεξ. Έρευνες έχουν αποκωδικοποιηθεί ορισμένες ανδρικές συνήθειες, οι οποίες φανερώνουν το τρόπο με το οποίο κάνουν σεξ.

 

Αν γυμνάζεσαι και πόσο

Οι άνδρες που γυμνάζονται, συνήθως είναι καλοί στην κρεβατοκάμαρα αφού νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τους… κοινούς θνητούς. Από την άλλη, οι φανατικοί, που περνούν ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο, οι ειδικοί λένε πως δεν είναι και οι καλύτεροι εραστές.

 

Ο αυτοσαρκασμός δείχνει εξυπνάδα και χαρακτήρα

Ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί, δείχνει πως είναι άνετος, έξυπνος και δεν διστάζει να καυτηριάσει τα μείον του κορμιού του και του χαρακτήρα του. Αυτό σημαίνει ότι ασχολείται με τις ώρες κατά τη διάρκεια του σεξ με τη σύντροφό του.

 

Η ηρεμία η ο εκνευρισμός στην οδήγηση

Οι άνδρες που βγαίνουν εκτός εαυτού όταν οδηγούν δείχνουν ότι είναι ανυπόμονοι… Αν οδηγείς γρήγορα, επισημαίνουν οι ειδικοί, σημαίνει ότι παθιάζεσαι στη κρεβατοκάμαρα και αποζητάς το σεξ με διάρκεια. Στην αντίθετη περίπτωση, αν οδηγείς  με ρυθμό χελώνας, τότε δείχνεις ότι δεν είσαι της δράσης και ότι ίσως σε πάρει  ο ύπνος μαζί της στο κρεβάτι.

 

Όταν «μιλούν» τα χέρια σου

Αν κουνάς τα χέρια σου όταν μιλάς αυτό σημαίνει ότι θα έχεις όρεξη και φαντασία στην κρεβατοκάμαρα.

 

Έχεις εμμονή με το ντύσιμο

Η εμμονή με την εμφάνισή σου ίσως σε κάνει να μην είναι τόσο περιπετειώδης στο κρεβάτι, λένε οι ειδικοί. Είναι όμως και κάποιοι άλλοι ειδικοί, που επισημαίνουν πως ο άνδρας που βαριέται ν’ αλλάξει κάλτσες αφού δεν ταιριάζουν με τα ρούχα του, «σίγουρα θα είναι τεμπέλης και στο κρεβάτι».