fbpx

Τα 7 πράματα που ψάχνει μια γυναίκα την πρώτη φορά στο σπίτι ενός εργένη

Τα 7 πράματα που ψάχνει μια γυναίκα την πρώτη φορά στο σπίτι ενός εργένη

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα… αλλά όχι τη ..γυναίκα! Η περιέργεια αποτελεί μεγάλο χαρακτηριστικό του γυναικείου φύλλου και εντείνεται πάντα όταν ασχολείται με …μεγάλες ανακαλύψεις όπως το διαμέρισμα του εργένη νέου φίλου της.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 super tips να τακτοποίησες γρήγορα το χάος της ντουλάπας σου σαν καλός εργένης

 

Έτσι λοιπόν πρέπει να είσαι έτοιμος όταν καλέσεις μια γυναίκα σπίτι σου και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος αφού η επίσκεψη αυτή εκτός από τον …βασικό σκοπό  αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να την θαμπώσεις!

Το «Activeman» έψαξε και βρήκε τα …πεδία ψαξίματος μιας γυναίκας στο σπίτι ενός εργένη και δες ποια είναι αυτά:

 

  1. Κάτι που έχεις φτιάξει εσύ

Κάτι χειροποίητο που έχεις φτιάξει είναι καλό να το έχεις σε εμφανή θέση. Μπορεί να είναι κάτι ξυλόγλυπτο ή έπιπλο ή ακόμα για μια ζωγραφιά ένα σκίτσο. Αυτό δίνει στη γυναίκα ότι έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που έχει ταλέντο.

 

 

  1. Η κουζίνα σου

Η κουζίνα είναι ένα από τα σημεία που παρατηρεί πρώτα μια γυναίκα. Αν δεν έχεις τα πάντα από σκεύη αγόρασε τουλάχιστον μία πρωτότυπη συσκευή μαγειρέματος. Ένα τέτοιο εργαλείο θα της δημιουργήσει την εντύπωση ότι έχει πολλά ακόμα να μάθει για σένα ότι έχεις κρυφά χαρίσματα και ευαισθησίες αν όχι ότι είσαι ένας εξαιρετικός μάγειρας.

 

  1. Η …κάβα

Η κάβα με τα κρασιά είναι ένα από τα σημεία του σπιτιού που προσελκύουν τις γυναίκες  δείχνουν …λεπτότητα και γκουρμέ γνώση του άντρα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πανάκριβα. Μπορείς να βρεις πολύ αξιοπρεπή κρασιά σε προσιτή τιμή. Μία ωραία κάβα είναι ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο και δείχνει το καλό σου γούστο.

 

 

  1. Τα διακοσμητικά

Κάποια ενδιαφέροντα ή αστεία coffee-table βιβλία Είναι αυτά τα βιβλία που δεν μπαίνουν στην βιβλιοθήκη αλλά κοσμούν ένα από τα τραπεζάκια του σπιτιού γιατί είναι τόσο εντυπωσιακά που αξίζει να έχουν μία πιο περίοπτη θέση.

 

  1. Κολάζ με φωτογραφίες

Ένα κολάζ με φωτογραφίες στο υπνοδωμάτιο η το γραφείο ή ακόμα και την κουζίνα. Βάλε ένα κολάζ με φωτογραφίες σου  που λέει μία ιστορία την ιστορία της ζωής σου ας πούμε. Να περιέχει φωτογραφίες σας από διάφορα μέρη που έχεις επισκεφθεί ώστε να αποτελέσουν αφορμή συζήτησης.

 

 

  1. Ένα κατοικίδιο!

Ένα κατοικίδιο θα σε εκτινάξει στα μάτια μιας γυναίκας πολύ απλά γιατί οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα ζώα. Αν δεν είσαι ο τύπος που θα μπορούσε να φροντίσει έναν σκύλο ή μία γάτα  μπορείς να πάρεις ένα ενυδρείο ή απλά μία γυάλα με χρυσόψαρα.

 

  1. Η ιδέα της μουσικής συναρπάζει

Ένα μουσικό όργανο ακόμα και αν δεν έχεις κάποιο μουσικό ταλέντο σου δίνει ένα μεγάλο ατού όταν έρθει μία γυναίκα στο σπίτι σου. Το μουσικό όργανο τοποθετημένο σε εμφανές σημείο για να διεγείρει το ενδιαφέρον και την προσοχή. Αν δεν ξέρεις να παίζεις μπορείς να πεις ότι μαθαίνεις…