fbpx

Τα ATV της Yamaha κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην Agrotica

Τα ATV της Yamaha κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην Agrotica

Μηχανή δεν είναι αλλά έχει κινητήρα μηχανής και τιμόνι. Αυτοκίνητο δεν είναι αλλά έχει τέσσερις ρόδες και 4Χ4 κίνηση. Ο λόγος για τα οχήματα ATV τις γνωστές γουρούνες που  μπορείς να διασκεδάσεις στις ελεύθερες ώρες σου η στις διακοπές, αλλά να κάνεις και αγροτικές δουλειές!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Test Ride: Το νέο Tenere 700 της Yamaha πραγματικά εντυπωσιάζει

 

Αν είσαι αγρότης τα οχήματα αυτά είναι ιδανικά και γι αυτό τον λόγο η Yamaha Μερεμετσάκης έχει περίπτερο στην  Agrotica, όπου παρουσιάζει τα ολοκαίνουργια Kodiak και Grizzly.

 

 

Η εύχρηστη τεχνολογία, η εξαιρετική ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία της Yamaha επιτρέπουν στο Kodiak 450 να κάνει τις πιο δύσκολες εργασίες σε δύσκολα εδάφη. Το κορυφαίο σύστημα μετάδοσης On Command σάς επιτρέπει την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών 2WD και 4WD με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Ultramatic κάνει κάθε εργασία πιο χαλαρή και διασκεδαστική.

 

 

Όσον αφορά την άνεση και την πρακτικότητα, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το μοντέλο! Και όταν ολοκληρώνετε τις εργασίες, αυτό το ευέλικτο ATV χαρίζει νέα διάσταση στον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας.

 

 

Οπουδήποτε και εάν πηγαίνετε, το Grizzly 700 EPS θα είναι στο πλευρό σας. Με τον δυναμικό κινητήρα των 686 κ. εκ. και το ανθεκτικό πλαίσιο, αυτό το ATV ελεύθερου χρόνου και παντός εδάφους είναι ένα από τα πιο σκληροτράχηλα οχήματα εκτός δρόμου στον κόσμο. Σε εκτός δρόμου διαδρομές, σε υψώματα ή σε δάση, το κορυφαίο στην κατηγορία του Grizzly, προσφέρει περισσότερη ελευθερία για εξερευνήσεις.