fbpx

Τελικά είναι καλύτερα να έχεις ίσιο πέος ή με κλίση; Μάθε τι προτιμούν οι γυναίκες!

Τελικά είναι καλύτερα να έχεις ίσιο πέος ή με κλίση; Μάθε τι προτιμούν οι γυναίκες!

Πέος ίσιο η με κλίση  προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση; Τώρα θα μας πεις τι σε νοιάζει εσένα, αφού εσύ θα ικανοποιηθείς  όπως και να έχει, όμως για κάποιες η …ευθυγράμμιση ή η απόκλιση του πέους έχει σημασία!

Από την άλλη οι επιστήμονες συμφωνούν ότι το να έχεις μια ελαφριά κλίση στο πέος σου είναι φυσιολογικό, αλλά όσοι έχουν πολύ έντονη κλίση προς τη μια ή την άλλη, μπορεί να έχουν τη νόσο του Peyronie – ένα τρομακτικό όνομα για μια πάθηση που μπορεί να προκληθεί από τη γωνία που αυνανίζεσαι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά τον …έχεις μικρό ή μεγάλο; Μάθε ποιες διαστάσεις θεωρούν αποδεκτές οι κυρίες!

 

Όταν το πέος υπόκειται σε μια κάμψη αρκετά επιζήμια ώστε να δημιουργηθεί ουλώδης ιστός, ο νέος ιστός μπορεί να δημιουργεί κλίση κάθε φορά που έχεις στύση. Αν δεν σε πονάει, δεν υπάρχει πρόβλημα (αλλά αν πονάει ίσως πρέπει να πας στον γιατρό).

Τι διαφορά όμως έχει η κλίση -αν έχει- για τον δέκτη του πέους;

Η προτίμηση για ένα ίσιο πουλί μπορεί να προκύπτει από μια φυσική αγάπη για τη συμμετρία, σύμφωνα με την εκπαιδεύτρια ολιστικού σεξ Elle Stanger, που συνδέει την επιθυμία για κάτι ίσιο με την ιδέα ότι όλοι οι όρχεις και τα στήθη πρέπει να είναι συμμετρικά. «Είναι η γενική υπόθεση ότι όλα τα στήθη είναι συμμετρικά και όλα τα πέη επίσης, αν και η συμμετρία είναι σπάνια στη φύση. Για παράδειγμα, πολλοί θα παρατηρήσουν ότι ο ένας τους όρχεις είναι πιο μεγάλος από τον άλλον. Αυτός είναι ο τρόπος της φύσης να τοποθετεί τους όρχεις τον έναν δίπλα στον άλλον για να μην χτυπάνε όταν το άτομο περπατάει».

Αυτή η προτίμηση για ίσια πέη σε αισθητική και όχι σεξουαλική βάση μοιάζει λογική. Το Ίντερνετ είναι γεμάτο ανθρώπους που προσπαθούν να μάθουν αν το πουλί τους έχει φυσιολογική κλίση και αν μπορεί να «φτιαχτεί» (μπορεί, αλλά η επέμβαση γίνεται μόνο σε ποσοστό κάτω του 5% όσων έχουν στραβό πουλί και είναι απαραίτητο μόνο αν η κλίση προκαλεί πόνο).

Οι γυναίκες από την άλλη επισημαίνουν ότι μια στύση με γωνία πολλές φορές μπορεί να τους προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση από μια ίσια. Μπορεί να φαίνεται πρόβλημα, αλλά μπορεί να σε κάνει να τελειώσεις κολπικά αν δεν σου είχε ξανασυμβεί.

Η Stanger αναφέρει το σημείο G όταν σχολιάζει τα θετικά και τα αρνητικά των πουλιών με κλίση. «Το πιο ευαίσθητο τμήμα του κόλπου είναι το εμπρόσθιο τείχος, περίπου 7-8 πόντους βάθος, και γύρω από ένα σύμπλεγμα νεύρων και ιστού που συχνά αποκαλείται σημείο G. «Toys με γωνία, δάχτυλα και πέη με κλίση μπορεί να βοηθήσουν στη διέγερση του συγκεκριμένου σημείου».

Στην αγορά των sex toys υπάρχουν ακόμα και δονητές με κλίση ως “G-spot dildos“, κάτι που ενισχύει τη θεωρία ότι η προτίμηση για ένα πέος με κλίση έχει να κάνει με την αίσθηση και όχι με την αισθητική – ότι η μπορεί να επιτευχθεί κολπική διέγερση ενώ με ένα ίσιο όχι.

«Όσα άτομα έχουν αιδοίο και κόλπο δεν βιώνουν ή βρίσκουν το σημείο G, για τον ίδιο λόγο που δεν έχουν όλοι ίσια πουλιά ή πουλιά με κλίση», εξηγεί η Stanger. «Η φύση είναι γεμάτη ποικιλία».

Τελικά, η απάντηση είναι υποκειμενική και σίγουρα δεν αφορά άμεσα εσένα!!!