fbpx

Τελικά ο στρατός επηρεάζει τη μόδα αλλά και τις επιλογές σου

Τελικά ο στρατός επηρεάζει τη μόδα αλλά και τις επιλογές σου

Οι άντρες πάμε φαντάροι και έξω από τα υπόλοιπα της θητείας το ντύσιμο του στρατού φαίνεται πως φαντάζει άνετο στους περισσότερους.

Το είδαν αυτό οι σχεδιαστές και σχεδίασαν ανάλογα ρούχα και δεν είναι η πρώτη φορά. Από τη δεκαετία του 90 η αντρική μόδα αντιγράφει το στρατιωτικό ντύσιμο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι ρούχα που πρέπει να έχεις αυτό το φθινόπωρο για να αντιμετωπίσεις τον καιρό!

 

Πλέον, το στρατιωτικό στιλ έχει ενσωματωθεί πλήρως στις καθημερινές εμφανίσεις των αντρών. Μάλιστα αποτελεί και από τα πιο αγαπημένα στιλ για τρεις απλούς λόγους. Είναι ρούχα άνετα που μπορεί κανείς να τα φορέσει σε πολλές περιπτώσεις.

 

 

Ο πρώτος λόγος έχει σχέση με το πόσο ευέλικτα είναι τα ρούχα σε αυτό το στιλ. Τόσο άνετα αλλά την ίδια στιγμή και όμορφα.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη λειτουργικότητα. Τα κομμάτια παραλλαγής συνηθίζουν να έχουν πολλές τσέπες με αρκετό χώρο. Αυτό σημαίνει πως τα στρατιωτικά ρούχα μπορούν να είναι πολύ χρήσιμα σε εργασίες αλλά και σε καθημερινές χρήσεις.

Ο τρίτος λόγος έχει σχέση με το πόσο ανεπιτήδευτα κουλ δείχνεις όταν το φοράς. Χωρίς να έχεις προσπαθήσει καν, θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου ακόμα και σε καθημερινές εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο πως ο κινηματογράφος έχει αντλήσει άπειρο υλικό από τον στρατό και το στρατιωτικό στυλ.