fbpx

Τελικά που λες να πας με την απελευθέρωση των μετακινήσεων; Πάρε …ιδέα!

Τελικά που λες να πας με την απελευθέρωση των μετακινήσεων; Πάρε …ιδέα!

Βασικά μπορείς να  πάρεις τη μηχανή σου και να πας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα η και στη Καλαμάτα ακόμα και ας έχει πανδημία και μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας από νομό σε νομό…. Κανένας δεν θα σε σταματήσει!

Αυτό τουλάχιστον έχει αποδείξει η μέχρι τώρα πρακτική καθώς είμαστε όλοι κουρασμένοι από τα μέτρα και εμείς οι πολίτες και οι αστυνομικοί!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το τρίο που αν το τηρήσεις θα είσαι πάντα όρθιος και φυσικά ζωντανός!

 

Όμως η αλήθεια είναι ότι ακόμα και να θες να κάνεις αυτή την εκδρομή δεν θα την χαρείς. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από μας μείναμε και τηρήσαμε τα μέτρα, όσο μπορούσαμε τουλάχιστον.

Η άλλη πικρή αλήθεια είναι ότι πολλοί κυρίως εκείνοι που δεν καβαλάνε μηχανές, δεν τα τήρησαν και εσύ αισθανόσουν κάπως, που δεν ξεπικάρεις ενώ και η δίκυκλη αγάπη σου «πονά» με την ακινησία ή την ελάχιστη κινητικότητα!

Και τώρα μπορείς έστω τα σαββατοκύριακα να κάνεις εκδρομούλες εντός του νομού σου.

Τι κάνεις; Φυσικά πας βόλτες, να ξεπικάρεις να ξεδώσει και το …μηχανάκι σου.

Το κάνεις παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ειδικά εκεί που θα σταματήσεις και για την οδική σου ασφάλεια, εννοείται! Παίρνεις τους δρόμους τους μικρούς για στροφιλίκια και τους αυτοκινητόδρομους για …ξεκάπνισμα.

Τώρα αν σε βγάλει ο δρόμος στον …άλλο νομό, απλώς κάνεις τον  αδιάφορο, επειδή δεν φταις εσύ αλλά …εκείνη, αυτή η …πονηρή μηχανή που καβαλάς και σε πάει… όπου θέλει!!!

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης