fbpx

Τελικά πόσο «ψείρας» είσαι με τη μηχανή σου;

Τελικά πόσο «ψείρας» είσαι με τη μηχανή σου;

Τη μηχανή μας τη θέλουμε σε άριστη κατάσταση. Θέλουμε να κάνει κανονικά τα σέρβις της. Να είναι καθαρή και περιποιημένη και γενικώς να λειτουργεί άψογα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό που πρέπει να κάνεις το πρωί που ξεκινάς για δουλειά θα σε κρατήσει «πάντα όρθιο»

 

Σίγουρα για τους περισσότερους μοτοσικλετιστές η μηχανή δεν είναι απλώς ένα όχημα για βόλτα ή εργαλείο δουλειάς, αποτελεί μια ξεχωριστή αγάπη. Κάποιοι όμως είναι περισσότερο «ψείρες» από τους άλλους, τόσο πολύ που ίσως και να ξεπερνούν τα όρια του άγχους!

Τι μπορεί να κάνουν αυτού του είδουςοι μοτοσικλετιστές περισσότερο από τους άλλους; Εσύ πόσο «ψείρας» είσαι με το δίτροχο μωρό σου;

 

Με ένα πανί στο χέρι!

Σίγουρα το έχετε δει το …φαινόμενο είτε σε φίλο, είτε σε άγνωστό. Με το πρώτο λερωματάκι ( και δεν μιλάμε γι κουτσουλιά στο ντεπόζιτο που πρέπει να φύγει) αυτοί είναι με το πανί στο χέρι και …καθαρίζουν άμεσα τον λεκέ!

 

«Μην ακουμπάς»!

Συζήτηση στο όρθιο με παρέα και τη μηχανή στον πλαγιοστάτη και ο δύσμοιρος φίλος την ακουμπάει. Ο «ψείρας» παθαίνει κοκομπλόκο και αμέσως τον παρατηρεί να μην την ακουμπάει, γιατί από τον ιδρώτα των χεριών …θαμπώνει το χρώμα!!!

 

Τον …επιασε βροχή στο δρόμο!

Όπως λέει και το τραγούδι «με πιασε βροχή στο δρόμο» έτσι έγινε και με τον «ψείρα»! Όλοι οι μοτοσικλετιστές έχουμε οδηγήσει στη βροχή, η διαφορά όμως με τον «ψείρα» είναι ότι την πλένει μόλις φτάσει σπίτι!

 

Την βγάζει μόνο όταν δεν θα βρέξει

Ναι υπάρχουν  και αυτοί οι μοτοσικλετιστές που βγαίνουν με τη μηχανή τους αφού συμβουλευτούν το δελτίο καιρού και σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για βροχή…

 

Πλύσιμο μια φορά την εβδομάδα και αν δεν… άγχος!

Δεν είναι κακό μια φορά την εβδομάδα να πλένουμε τη μηχανή μας. Κακό είναι να αγχωνόμαστε αν τύχει να μην την πλύνουμε μια βδομάδα!

 

Όλων των ειδών οι …κρέμες!

Ναι η μηχανή είναι το μωρό μας, το μηχανικό, το δίτροχο και όπως και κάθε γυναίκα θέλει τις …κρεμούλες της!  Βέβαια το να έχει κάποιος καμιά δεκαριά διαφορετικές …κρέμες, από το ντεπόζιτο μέχρι κι τα λάστιχα,  για τα πάντα δηλαδή πάνω στη μηχανή του, μάλλον είναι υπερβολή!

Όπως και να έχει πάντως είναι κακό να είμαστε υπερβολικοί! Άλλο να αγαπάμε τη μηχανή μας και να τη φροντίζουμε και άλλο να είμαστε «ψείρες» και αγχωτικοί με τη φροντίδα!