fbpx

Τελικά τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την επιλογή Ronaldo στο νερό; Η υγεία ή κάτι άλλο;

Τελικά τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την επιλογή Ronaldo στο νερό; Η υγεία ή κάτι άλλο;

Αδιαμφισβήτητα το νερό είναι υγεία. Άλλωστε χωρίς νερό δεν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος και ο Cristiano Ronaldo δεν είπε κάτι το …περίεργο! Όμως η τόσο επιδεικτική κίνηση που έκανε, απομακρύνοντας τα μπουκάλια της Coca Cola, από το πλάνο, σίγουρα -εκτός από τη πτώση των μετοχών της εταιρίας αναψυκτικών-  προκαλεί απορία!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν σου αρέσει το ανθρακούχο νερό μάθε γιατί είναι καλό να το αποφεύγεις

 

Για όσους δεν γνωρίζουν τι συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Euro, o αρχηγός της Πορτογαλίας, ένθερμος οπαδός της υγιεινής διατροφής έσπρωξε τα δυο μπουκάλια του χορηγού Coca-Cola κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βουδαπέστη τη Δευτέρα, ενώ κρατώντας ένα μπουκάλι νερό ενθάρρυνε στα πορτογαλικά: «Agua!». Με άλλα λόγια πιείτε καλύτερα νερό.

 

Αυτή η κίνηση του Ronaldo προκάλεσε χρηματιστηριακό σεισμό στη τιμή της μετοχής της Coca-Cola που μειώθηκε από 56,10 δολάρια στα 55,22 δολάρια σχεδόν αμέσως μετά τη χειρονομία αυτή του Cristiano Ronaldo, σημειώνοντας πτώση της τάξης του 1,6%. Η αξία της Coca-Cola έπεσε από 242 δισ. δολ σε 238 δισ. δολ., μειώθηκε δηλαδή κατά 4 δισ. δολ.

Όμως δεκαπέντε χρόνια πριν το 2006 όταν βρισκόταν ακόμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο πορτογάλος άσος διαφήμιζε την Coca Cola που πλέον όπως φαίνεται απεχθάνεται!

 

 

Τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως του προτάθηκε από τον χορηγό του Euro να διαφημίσει μετά από χρόνια το αναψυκτικό και δεν τα βρήκαν ή απλώς ο πορτογάλος άσος έγινε τόσο ένθερμος οπαδός της υγιεινής ζωής που επιδιώκει με το δικό του τρόπο και τη δύναμη που ομολογουμένως έχει να ωθήσει όλους εμάς στην υγιεινή διατροφή;

Η αλήθεια είναι ότι από το 2006 που έκανε τη διαφήμιση της Coca Cola, ο Cristiano Ronaldo  δεν έχει διαφημίσει κάποιο άλλο αναψυκτικό ή αλκοολούχο ποτό, και γενικά δεν προμοτάρει ότι δεν ταιριάζει με τον δικό του τρόπο ζωής. Επομένως προφανώς πρόκειται για μια προσπάθεια του Cristiano να στείλει μηνύματα υγιεινής διατροφής.

Η Coca-Cola, ένας από τους επίσημους χορηγούς του Euro 2021, απάντησε λέγοντας ότι «όλοι δικαιούνται να έχουν τις προτιμήσεις τους για τα ποτά» με διαφορετικές «γεύσεις και για διαφορετικές ανάγκες».