fbpx

Τη φοβάσαι την δυναμική γυναίκα ή απλώς σε ξενερώνει;

Τη φοβάσαι την δυναμική γυναίκα ή απλώς σε ξενερώνει;

Είναι το νέο «είδος» γυναίκας: Δυναμική, αυστηρή,  βωμολόχα, γυναίκα-επαναστάτρια,  γυναίκα-«αντράκι» και αρκετά βιτσιόζα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα ψωνίσεις τα σωστά εσώρουχα για εκείνη και θα …κερδίσεις !

 

Σου αρέσει ή είναι η γυναίκα που τη φοβάσαι; Μήπως είναι ο τύπος της γυναίκας που σε ξενερώνει ή μήπως τα θες και τα παθαίνεις;

Η «μετάλλαξη» αυτής της γυναίκας πηγάζει από τη σχέση της με την οικογένειά της αλλά και την εξέλιξη της κοινωνίας μέσα στο χρόνο. Της έμαθαν τόσο πολύ να είναι ανεξάρτητη, να στηρίζεται στα πόδια της και μόνο, να δουλεύει σαν το «σκυλί» νυχθημερόν, που πέρασε στο DNA της και έχει βάλει σκοπό να το κοινοποιήσει σε όλο τον περίγυρό της πως όλα αυτά τα κατάφερε με την αξία της.

Φαίνεται αλλά και είναι, σκληρή, αυστηρή, δεν σηκώνει πολλά – πολλά, πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της καλά, ίσως και καλύτερα από εσένα, έχει στην καλύτερη ένα «τέλος πάντων» μόνιμα να σου αντιγυρίσει ή στη χειρότερη ένα «άντε παράτα μας κι εσύ».

Η ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα κερδήθηκε έπειτα από πολλές μάχες. Και πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται αδύναμη. Και πως είναι δικαίωμά της να μη σε έχει ανάγκη.

Αν θέλει να σου την «πέσει» στο μπαρ, θα σου την «πέσει». Γιατί μπορεί. Και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Γιατί έχει αυτοπεποίθηση. Γιατί μπορεί να την εκτιμούν περισσότερο στην εργασία της. Γιατί μπορεί να έχει καλύτερη θέση ή ακόμη και να βγάζει περισσότερα χρήματα από εσένα.

Όμως αυτό το είδος γυναίκας πολλοί άντρες το φοβούνται. Τρομάζουν. Νομίζουν ότι δεν μπορούν να τη «φέρουν βόλτα». Να την παλέψουν. Και επειδή στις σχέσεις δεν παλεύουμε μεταξύ μας. Δεν υπάρχει καμία μάχη. Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού. Εκεί είναι το λάθος αυτής της γυναίκας. Στην επιβολή της δύναμης και της θέσης ισχύος που προσπαθεί να εδραιώσει στη μεταξύ σας σχέση.

Βέβαια φταις και εσύ που …δίνεις αέρα!

Και τι εννοούμε με αυτό;

Αν είσαι από τους τύπους που στη σχέση αφήνουν τη γυναίκα να κάνει κουμάντο, τότε είναι μεν δικαίωμα σου αλλά καλύτερα να βάλεις και ένα κολάρο σκύλου στο λαιμό!!!

Αν είσαι από τους …πολύ άντρες που είναι αφέντες στις σχέσεις. Τότε πάλι καλά κάνεις αλλά σίγουρα δεν θα έχεις ποτέ μια τέτοια δυναμική γυναίκα παρά μια άβουλη σύντροφο που θα μπορείς άνετα να της φορέσεις ακόμα και κολάρο σκύλου!!!

Αν όμως είσαι από τους λεγόμενους μετριοπαθείς άντρες, τότε μια τέτοια γυναίκα μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη σύντροφος για όλη σου την υπόλοιπη ζωή! Γιατί ας μην κρυβόμαστε, μπορεί η γυναίκα να είναι δυναμική, αλλά δεν παύει να είναι γυναίκα, με τα αρκουδάκια της, τα ροζάκια της κλπ κλπ Αν λοιπόν εσύ έχεις την υπομονή να της βγάλεις τον πραγματικό της γυναικείο εαυτό, τότε θα αποκτήσεις μια ισορροπημένη σχέση με δύο δυναμικά μέλη που γνωρίζει ο καθένας τη θέση και τα όρια του!