fbpx

Τι άκουσαν πιο πολύ οι χρήστες του Spotifyτο 2019

Τι άκουσαν πιο πολύ οι χρήστες του Spotifyτο 2019

Όπως κάθε χρονιά, το Spotify δημοσίευσε τα στατιστικά με τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που είχαν τα περισσότερα streams για φέτος αλλά και σε βάθος δεκαετίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, ο Drake είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης για την περίοδο 2010-2019. Μετά τον Καναδό ράπερ ακολουθούν ο Ed Sheeran, ο Post Malone, η Ariana Grande και ο Eminem.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η ιστορία του πιο φιλάργυρου παπιού στο κόσμο!

 

Ο Drake μπορεί να είναι ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης της δεκαετίας, όμως ο τραγούδι με τα περισσότερα stream είναι το «Shape Of You» του Ed Sheeran. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το «One Chance» των Drake, Kyla και WizKid, στην τρίτη το «Rockstar» του Post Malone με συμμετοχή των 21 Savage κα μετά το «Closer» των Halsey και Chainsmokers και το «Thinking Out Loud» του Sheeran.

Για το 2019 ο Post Malone βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, με τους Billie Eilish, Ariana Grande, Ed Sheeran και Bad Bunny να κλείνουν την πεντάδα. Το τραγούδι της χρονιάς ήταν το «Señorita» της Camila Cabello και του Shawn Mendes, ενώ ακολουθούν το «Bad Guy» της Billie Eilish, το «Sunflower» των Post Malone και Swae Lee, το «7 Rings» της Ariana Grande και τέλος το «Old Town Road – Remix» του Lil Nas X με τον Billy Ray Cyrus.

Το Spotify αποκάλυψε επίσης πως το άλμπουμ με τα περισσότερα streams ήταν το «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» της Eilish, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε το «Hollywood’s Bleeding» του Post Malone και στην τρίτη το «Thank u, Next» της Ariana Grande. Την πεντάδα ολοκληρώνουν το «No.6 Collaborations Project» του Ed Sheeran και το ομώνυμο άλμπουμ του Shawn Mendes.