fbpx

Τι μηνύματα αν στείλεις σε εκείνη που γνώρισες στο μπαρ!

Τι μηνύματα αν στείλεις σε εκείνη που γνώρισες στο μπαρ!

Την είδες στο μπαρ με την παρέα και σου άρεσε! Μάλλον της άρεσες και εσύ γι αυτό και σου έδωσε το τηλέφωνο της! Και τώρα γύρισες σπίτι και σκέφτεσαι να επικοινωνήσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα στήσεις το καλύτερο ραντεβού για εκείνη που γουστάρεις

 

Το πως θα της μιλήσεις στα μηνύματα μπορεί να είναι καθοριστικό για τη πορεία της γνωριμίας σου με μια γυναίκα. Πρέπει να μην είσαι υπερβολικά αδιάφορος αλλά ούτε και αδιάκριτος. Ας δούμε λοιπόν μερικές ιδέες για το τι μήνυμα να στείλεις σε μια γυναίκα που μόλις γνώρισες!

 

Ξεκίνα τη συζήτηση με λίγα emojis!

Εάν δε ξέρεις τι μήνυμα να της στείλεις τότε μπορείς απλά να κάνεις την αρχή με λίγα emojis. Μη το παρακάνεις, διάλεξε 2-3 emojis για μια απλή και fun αρχή στα μηνύματα σας. Στείλε της αυτό που κλείνει το μάτι, το emoji με τα μάτια-καρδιές ή αυτό που στέλνει φιλί. Είναι μια καλή λύση για να κάνεις μεν την αρχή αλλά να αφήσεις πάνω της το πως θα εξελιχθεί η συνομιλία σας. Ωστόσο, εάν δεν σου απαντήσει, μην επιμείνεις: μάλλον δεν ενδιαφέρεται!

 

Κάνε την αρχή με ένα αστείο για να σπάσεις τον πάγο!

Οι γυναίκες λατρεύουν το χιούμορ στους άντρες. Μπορείς λοιπόν να της στείλεις ένα μήνυμα με μια δόση χιούμορ και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να σπάσεις τον πάγο και να την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου. Ένα αστείο μήνυμα μπορεί να τη κάνει να σε πάρει με καλό μάτι και να είναι γενικότερα πιο θετική απέναντι σου. Φυσικά, απέφυγε αστεία με αμφιλεγόμενο περιεχόμενο ή οτιδήποτε μπορεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση!

 

Ανάφερε της κάτι που πρόσεξες σε εκείνη όταν τη γνώρισες!

Ιδανικό μήνυμα θα ήταν να της αναφέρεις κάτι που πρόσεξες σε εκείνη όταν γνωριστήκατε ή να της κάνεις ένα κοπλιμέντο. Με τον τρόπο αυτό θα δείξεις πως παρατήρησες τη κάθε λεπτομέρεια σε εκείνη, κάτι που σίγουρα θα τη κολακεύσει. Είναι πολύ γοητευτικό να ξέρει μια γυναίκα πως δε της πέρασες αδιάφορη!

 

Κάνε αναφορά σε κάτι που είπατε στη πρώτη σας συζήτηση!

Αντίστοιχα, μπορείς να της αναφέρεις κάτι που είπατε στη πρώτη σας συζήτηση. Πάλι, θα δείξεις πως η συζήτηση σας είχε σημασία για εσένα, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει. Μπορεί να σου ανέφερε για το κατοικίδιο της, για μια ταινία που είδε ή για ένα μαγαζί που πήγε και της άρεσε. Ανάφερε κάτι από αυτά στο chat σας και να είσαι σίγουρος πως η συζήτηση σας θα εξελιχθεί θετικά!

 

Κάνε της ενδιαφέρουσες ερωτήσεις!

Κάνε της ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για να της τραβήξεις το ενδιαφέρον μέσω μηνυμάτων. Προσπάθησε να πας τη συζήτηση σας ένα βήμα παρακάτω έτσι ώστε να πάει και η σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Όσο πιο γρήγορα απαλλαγείται από τις τυπικότητες τόσο πιο γρήγορα θα αποκτήσετε τη κατάλληλη οικειότητα ώστε να γνωριστείτε σε βάθος.