fbpx

Τι μπορεί να γίνει αν η γυναίκα σου σε τσακώσει να βλέπεις πορνό;

Τι μπορεί να γίνει αν η γυναίκα σου σε τσακώσει να βλέπεις πορνό;

Το πορνό το βλέπεις μόνο σου συνήθως αφού υπάρχουν και ζευγάρια που βλέπουν από κοινού, όμως η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι και οι περισσότερες απολαμβάνουν μόνοι το θέαμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αντέξεις την αναγκαστική εγγύτητα με την καλή σου χωρίς καυγάδες!

 

Τι γίνεται όμως αν η δικιά σου ανακαλύψει ότι βλέπεις πορνό; Τι μπορεί να σκέφτεται το μυαλό της γυναίκας για σένα;

Δες τις πιθανές απαντήσεις:

 

Δεν σε ικανοποιεί αρκετά

Τώρα αλήθεια μπορεί να σου φαίνεται αδιανόητο, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών θα σκεφτόταν ακριβώς αυτό το πράγμα. «Δεν τον γεμίζω, δεν του αρέσει το σώμα μου, με θεωρεί ξενέρωτη» και όλα τα γνωστά. Το αστείο βέβαια της υπόθεσης είναι ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει αλλά και να της το πεις ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να σε πιστέψει.

 

Σε θεωρεί σεξομανή!

Γενικότερα, μία γυναίκα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το πόσο εύκολα μπορεί να διεγερθεί το αντρικό σώμα-με όλα τα κομφόρ μέσα-οπότε θεωρεί ότι αφού κάνατε μαραθώνιο σεξ το προηγούμενο βράδυ, εσύ έχεις κλείσει σαν sex machine τουλάχιστον για τρεις μέρες. Οπότε, όταν συνειδητοποιεί, ότι το αμέσως επόμενο πρωί δε βλέπεις την ώρα να ξανακάνεις σεξ, μία μικρή ανησυχία την κυριεύει. Φρόντισε να τη διαψεύσεις πριν να είναι αργά-και με το αργά εννοούμε να σε κλείσει σε ειδική κλινική-. Έχει νοσηλευτεί ο Charlie Sheen για να καταλάβεις.

 

Θεωρεί ότι παίρνεις ιδέες

Να ξέρεις ότι αν η δικιά σου σκεφτεί κάτι τέτοιο, είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του πλανήτη αδερφέ μου. Διότι, μπορεί όντως να μην εφαρμόζεις τίποτα από όλα αυτά που βλέπεις, αλλά και μόνο το γεγονός ότι εκείνη το πιστεύει, εσένα σου αρκεί γιατί σε αφήνει στην ησυχία σου. Τώρα αν κάνεις και κάτι από όλα αυτά που βλέπεις, να ξέρεις είναι ευπρόσδεκτα.

 

Ότι θέλεις να περάσεις καλά!

Είναι κάποιες που όντως αντιλαμβάνονται ότι η τσόντα για σένα είναι και ψυχαγωγία. Και αναφερόμαστε φυσικά σε αυτές που έχουν μία πλοκή, έχουν 5 ατάκες, έχουν και τρεις ή και παραπάνω πρωταγωνιστές έτσι για την ίντριγκα. Η αλήθεια είναι λοιπόν, ότι όντως αυτού του είδους το πορνό, προσφέρει άφθονο γέλιο και σίγουρα πολλές ιδέες για ατάκες, κάτι που η καλή σου αντιλαμβάνεται και ευτυχώς να λες. Εξάλλου, όπως ακριβώς μπορεί μία γυναίκα να μην καταλαβαίνει γιατί γελάς με τις καφρίλες που πετάει ένας γυμνός τουμπανιασμένος κύριος, έτσι ακριβώς κι εσύ δεν καταλαβαίνεις γιατί οι γυναίκες πορώνονται με το Sex & The City. Έτσι πάνε αυτά.

 

Ότι δεν την απατάς!

Κρατήσαμε την καλύτερη κατηγορία για το τέλος. Είναι λοιπόν και εκείνα τα κορίτσια, που όταν αντιληφθούν ότι εσύ κάνεις μεταμεσονύχτιες-ή και όχι-συσκέψεις με την οθόνη του υπολογιστή σου, αναστενάζουν με ανακούφιση. Ο λόγος; Ε πόσο σεξ-με ή και χωρίς παρτενέρ-να αντέξεις πια κι εσύ; Οπότε εφόσον τις μισές φορές σε απασχολεί εκείνη, και τις άλλες μισές τα εντυπωσιακά κορίτσια στις τσόντες, πού να βρεις κουράγιο να πας και με άλλη, στην πραγματικότητα; Και κάπως έτσι αποκλείουν το κέρατο. Στο μεταξύ εσύ, και εκείνη την έχεις χαρούμενη, και τις ταινιούλες σου βλέπεις, και-μάλλον-έχεις και μία τρίτη (ελπίζουμε όχι αλλά δυστυχώς δεν πάει έτσι) για να τη βλέπεις μια στο τόσο. Πάλι κερδισμένος βγήκες!