fbpx

Τι μπορεί να σου συμβαίνει αν δεχτείς ένα outdoor παιχνίδι υποταγής το καταχείμωνο;

Τι μπορεί να σου συμβαίνει αν δεχτείς ένα outdoor παιχνίδι υποταγής το καταχείμωνο;

Ίσως θεωρείς τον εαυτό σου πολύ χαζό όταν υπάκουσες σε εκείνη τη βόλτα στην ερημιά και άρχισες να βγάζεις ένα, ένα τα ρούχα σου μέχρι που έμεινες γυμνός μόνο με το εσώρουχο, χωρίς να υπολογίζεις το κρύο που σου πιρούνιαζε το δέρμα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν εκείνη ξέρει έτσι θα σε κάνει να βιώσεις τον τέλειο οργασμό !

 

Όταν έβαλες πειθήνια τα χέρια σου στη πλάτη για να σου τα δέσει, επειδή έτσι το ήθελε και σε διέταζε αγγίζοντας σε παράλληλα στο στήθος και σε άλλα μέρη του σώματος!

Όχι χαζός δεν είσαι. Απλά υπάκουσες, όχι στις εντολές εκείνης ή εκείνου, αλλά σε ένα βαθύτερο συναίσθημα που λέγεται υποταγή! Πρόκειται για μία φαντασίωση εξαιρετικά δημοφιλή, καθώς αποτελεί αντικείμενο μελέτης χιλιάδων ψυχολογικών ερευνών, έχει ιδρύσει τις ανθηρές βιομηχανίες των σαδομαζοχιστικών sex toys (μαστίγια, χειροπέδες κ.α.) και έχει εμπνεύσει σεναριογράφους για αμέτρητα τολμηρά κινηματογραφικά έργα (όπως «Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι») και άλλα!

 

 

Σύμφωνα με έρευνες, η πλειοψηφία των γυναικών είναι πιο πιθανό να αναλάβουν τον ρόλο της υποτακτικής σε μία σχέση, όταν συναντήσουν το σωστό κυρίαρχο αρσενικό. Βέβαια, ισχύει και το αντίθετο:  είναι αρκετές και οι γυναίκες που έχουν… δίψα για εξουσία, όπως και άντρες μπαισέξουαλ που μπορούν να υποταχθούν από έναν γκέι ή το αντίθετο, συνεπώς οι σαδομαζοχιστικές τάσεις δεν έχουν αρσενική ή θηλυκή ταυτότητα ή ομοφυλοφιλική ταυτότητα.

Μπορεί βέβαια να αποδειχθεί εξαιρετικά απελευθερωτικό και απολαυστικό για έναν άνδρα να συμπεριφερθεί με πειθήνιο τρόπο στην ερωτική συνεύρεση, ίσως απλώς και μόνο για δοκιμή!

Το υποτακτικό άτομο υπακούει και ακολουθεί αυτό που ορίζει εκείνη ή εκείνος. Παραδίνεται και αφήνεται σε αυτό που υπαγορεύει η κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού.

 

 

Η κυρίαρχος σκηνοθετεί και ο υποτακτικός ακολουθεί, απολαμβάνει, υπομένει. Δεν χρειάζεται διόλου να αναρωτηθεί για το σωστό και το λάθος για όσο υπάρχει η δεδομένη ιεραρχία μεταξύ τους.

 

Χαρακτηριστικά των υποταγμένων:

  • Τους αρέσει όταν ο σύντροφος υψώνει τη φωνή
  • Διεγείρονται από την ικανοποίηση του συντρόφου
  • Θέλουν συνήθως να είναι από κάτω
  • Δεν βιάζεται να ολοκληρώσει και ενίοτε το παίζει και «δύσκολος/η»
  • Ενίοτε διεγείρονται με ερωτικά αντικείμενα, το δέσιμο ή ακόμα και τη χρήση βίας

 

Ωστόσο:

Οι κυρίαρχοι γυναίκες ή άντρες, στην αρχή μοιάζουν πολύ τέλειοι για να είναι αληθινοί. Στην πορεία της σχέσης βγάζουν προς τα έξω ένα χαρακτήρα εγωιστή, επίμονο, και αναίσθητο. Δίνουν προτεραιότητα στις δικές τους ανάγκες, αδιαφορώντας για τα «θέλω» και τις ανάγκες σου. Η σχέση τους με ένα άτομο υποτακτικό λειτουργεί ως μέσω επιβεβαίωσης της ανωτερότητάς τους.

 

Χαρακτηριστικά των κυρίαρχων:

  • Ο ρόλος τους είναι καθοδηγητικός (έμμεσα ή άμεσα) και αυταρχικός: αρέσκονται να δίνουν εντολές, π.χ. «έλα», «φύγε», και να έχουν απαιτήσεις.
  • Τους αρέσει να συμβουλεύουν, χωρίς να δέχονται το αντίστροφο.
  • Οι κυρίαρχοι παίρνουν αποφάσεις για τον/τη σύντροφό τους
  • Οι κυρίαρχοι αποθαρρύνουν τις πρωτοβουλίες του/της συντρόφου τους, με πάγια τακτική την επίκριση
  • Μπορεί να είναι τιμωρητικοί -π.χ. να μην παρέχουν στον άλλο αυτό που χρειάζεται.

 

Η αλήθεια είναι όμως ότι αν δεχτείς να γίνεις υποτακτικός σε μια χειμωνιάτικη outdoorφάση, τότε η φάση γίνεται πολύ πιο extreme λόγο του κρύου και αν τη συνεχίσεις αυτό σημαίνει ότι πράγματι είσαι φτιαγμένος για υποτακτικός!