fbpx

Τι νομίζεις ότι θα γίνει αν κάνεις σεξ με τη φίλη σου; – Τα σενάρια είναι πολλά!

Τι νομίζεις ότι θα γίνει αν κάνεις σεξ με τη φίλη σου; – Τα σενάρια είναι πολλά!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε «έλα μωρέ, με τη «Ντέπι είμαστε φίλοι και που και που το κάνουμε» ή «με τη Γιάννα δεν πιάνεται το σεξ γιατί είμαστε πάνω απ’ όλα φίλοι. Εκείνη τη ζωή της κι εγώ τη δική μου».

Κι αναρωτιόμαστε: Υπάρχει «φιλικό» σεξ;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν είσαι νέος και απορείς όταν στην πέφτουν οι μεγαλύτερες, μάθε το γιατί!

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς αν πρόκειται για πραγματική φιλία, όχι! Αν όμως κάποιοι θέλουν να «βαφτίζουν» τη σχέση τους φιλία, γιατί δεν μπορούν να ομολογήσουν στον εαυτό τους ότι έχουν ερωτικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, τότε αυτό κάποια στιγμή, μπορεί να οδηγήσει και σε μια σεξουαλική σχέση. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με τους ειδικούς, καλλιεργούνται φαντασιώσεις για το πώς θα ήταν η σχέση αν ήταν ερωτική.

Κι αφού είναι φιλαράκια και περνούν καλά μαζί και βρίσκονται αρκετές ώρες την ημέρα δίπλα δίπλα, κι επειδή τα λένε όλα μεταξύ τους, κι αφού μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά ο ένας στον άλλον, κι αφού δεν υπάρχει ντροπή ανάμεσά τους και μπορούν να κυκλοφορούν μεταξύ τους με μια πιο… άνετη ένδυση – κάτι σε μποξεράκι για εκείνον, κάτι σε καυτό σορτς για εκείνη – ε, ας κάνουν κι ένα σεξάκι για να περάσει το απόγευμα!

Και μετά τι; Τα πιθανά σενάρια πολλά:

 

Να γίνουν ζευγάρι

Αν μετά το σεξ και οι δυο είναι με ένα πλατύ χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, σημαίνει ότι άρεσε και στους δυο πολύ. Μα πάρα πολύ. Άρα; Άρα η ερωτική έλξη υπέβοσκε καιρό και τώρα που βρήκε πρόσφορο έδαφος, διαθέσιμο κρεβάτι και απουσία γονιών, γνωστών και φίλων, ήρθε κι… έκατσε! Το πιθανότερο λοιπόν είναι αυτοί οι δυο φίλοι να γίνουν ζευγάρι!

 

Να μην ξαναμιλήσουν ποτέ

Αν μετά το σεξ και οι δυο σκέφτονται «όπου φύγει, φύγει» τότε η οποιαδήποτε μορφή σχέσης θα λήξει …κοινή συναινέσει. Όταν όμως ο ένας από τους δύο, λόγω της απογοήτευσης, παραιτηθεί από κάθε ερωτική αξίωση και ο άλλος επιμένει, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Κι εκεί αρχίζουν οι παρεξηγήσεις και τα «γιατί δεν θες να ξαναδοκιμάσουμε». Αποτέλεσμα; Ούτε σεξ, ούτε φιλία. Ο καθένας σπίτι του.

 

Να μην αλλάξει τίποτα

Αν και είναι το λιγότερο πιθανό να συμβεί, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην επηρεαστεί η σχέση και να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει. Για να συμβεί κάτι τέτοιο όμως απαιτείται ωριμότητα και μια πραγματική σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης, ανοιχτού διαλόγου και επικοινωνίας. Αυτό το σενάριο θα ικανοποιούσε όλους όσους θέλουν τον κολλητό/η τους για να βγάζουν μαζί τα κατοικίδιά τους βόλτα αλλά και να βγάζουν τα … ρούχα τους μαζί!