fbpx

Το ζώδιο σου δείχνει τι καρναβάλι σου ταιριάζει να ντυθείς

Το ζώδιο σου δείχνει τι καρναβάλι σου ταιριάζει να ντυθείς

Θα μπορούσε το ζώδιο σου να σου «δείξει» τι στολή μπορείς να επιλέξεις στο καρναβάλι ώστε να σου ταιριάζει καλύτερα;

Σύμφωνα με τους αστρολόγους μπορεί και αν πιστεύεις στα ζώδια καλό είναι να ενημερωθείς τι στολή να επιλέξεις για σένα αλλά και για το ταίρι σου, για το φετινό καρναβάλι σύμφωνα πάντα με το ζώδιο σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πες μου τι ζώδιο είσαι να …σε πω το …φετίχ σου στο σεξ

 

Η στολή του Ζυγού εμπνέεται από οτιδήποτε αισθησιακό και καλλιτεχνικό. Θα μπορούσε να ντυθεί μια χανούμισσα ή καουμπό ή κάποιο κοσμικό πρόσωπο. Άλλες αγαπημένες του στολές είναι Τζέιμς Μποντ πολιτικός και μοντέλο. Προτού αποφασίσει θα σκεφτεί τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων στολών.

Η στολή του ποδηλάτη του ταιριάζει θαυμάσια ή μια στολή πολυτέλειας από δέρμα η οποία να συνοδεύεται από τσιγάρο ή πούρο. Για τους λιγότερο τολμηρούς μπορούν να ντυθούν ένα ζώο ή κάτι που να είναι πιο ευφάνταστο όπως νεράιδα δράκος ή ξωτικό.

 

 

Επειδή είναι ζώδιο της αρμονίας μάλλον θα προτιμήσει μια ντελικάτη στολή απ\’ ότι ένα ζόμπι ή ένα βαμπίρ. Οι γυναίκες προτιμούν να ντυθούν σαν νεράιδες απ\’ ότι να βάλουν ένα άσπρο σεντόνι με τρύπες στα μάτια και να κάνουν το φάντασμα. Δε θα τον δείτε ποτέ να είναι μόνος αλλά θα είναι μέρος μιας ομάδας ή σαν ζευγάρι. Θα μπορούσε επομένως να επιλέξει ρούχα που να ταιριάζουν με του συντρόφου του όπως π.χ. δίδυμοι ή σιαμαίοι ή να φορέσει μία στολή που αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο θέμα όπως π.χ. βασιλιάς και βασίλισσα

Στο Σκορπιό αρέσει η ιδέα να κρύβεται πίσω από μια μάσκα και να είναι μυστηριώδης και σεξουαλικός. Του αρέσουν οι ακραίοι χαρακτήρες και να τονίζει τη σεξουαλικότητα του ή το θάνατο. Αγαπημένες του στολές είναι ντέντεκτιβ, βαμπίρ ή πόρνη. Θέλουν κάτι που να είναι απλό και να τραβά την προσοχή όπως ένα σμόκιν με ένα τσιγάρο και ποτό στο χέρι ή ένα φόρεμα παλιάς εποχής. Τα μαύρα γυαλιά είναι το απαραίτητο αξεσουάρ του έτσι ώστε να μην δείχνει τα συναισθήματα του.

 

 

Ο Σκορπιός έχει μια μεταφυσική και σκοτεινή πλευρά στην ιδιοσυγκρασία του οπότε θα μπορούσε να ντυθεί ως μοναχός ή μοναχή. Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν την στολή της γκέισας μιας Αρχαίας θεάς ή μάγισσας. Οι άντρες μπορούν να ντυθούν μάγοι γκάνγκστερ ληστές ή ακόμα και να ντυθούν εντελώς στα μαύρα και να φαίνονται σαν σκιά μια και τους αρέσει να τρομοκρατούν τους άλλους.

Ο Τοξότης εμπνέεται τη στολή του από κάποιο ιστορικό ή διάσημο πρόσωπο ή μια επίκαιρη κατάσταση. Δεν αντέχει τους περιορισμούς και είναι κάπως υπερβολικός. Αγαπημένες του στολές είναι διάβολος ή άγγελος ή πειρατής. Εκείνο που θέλει είναι να καταπλήξει τους φίλους του με τη στολή και να τους κάνει να γελάσουν. Μπορεί να ντυθεί Ρομπέν των Δασών κρατώντας τόξα και βέλη όπως και το ζώδιο του!

Ο Τοξότης είναι δημιουργικός και έχει μια ισχυρή αίσθηση του χρώματος. Εάν επιλέξει να ντυθεί μάγισσα θα επιλέξει κατά πάσα πιθανότητα το πορτοκαλί με το βαθύ μοβ και θα βάλει κι ένα μαύρο καπέλο κάλτσες και παπούτσια ώστε η στολή του να ξεχωρίζει από τους άλλους. Στολές που αντιπροσωπεύουν το ζωικό βασίλειο όπως π.χ. γάτα με μαύρο παντελόνι μαύρο πουκάμισο θα ήταν μια γρήγορη ιδέα για όσους αποφάσισαν την τελευταία στιγμή τι να φορέσουν.

 

 

Στον Αιγόκερω αρέσουν οι στολές που τονίζουν την προσωπικότητα του και αναδεικνύουν την αρχηγία και την εξουσία του. Θα μπορούσε να υποδυθεί μια διάσημη προσωπικότητα που άφησε εποχή όπως π.χ. ο ElvisPresley ή ένα σερίφη ή κάποια στολή που να δείχνει επιβολή εξουσίας όπως αρχηγός κράτους. Και επειδή του αρέσει το απλό αλλά παραδοσιακό στυλ μια παραδοσιακή στολή τον εμπνέει ή μια απλή στολή που να ενσαρκώνει τη μορφή ενός ζώου.

Ο Αιγόκερως θέλει να έχει τον έλεγχο οπότε οι ιδέες του σε σχέση με τη στολή που επιλέγει θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το διάβολο δράκουλα αστυνομικό Batman βασιλιά ή βασίλισσα. Είναι το ζώδιο της εξουσίας και της διοίκησης και θέλει να είναι υπεύθυνος. Αυτή τη δύναμη θέλει να προβάλει στις Αποκριές  οπότε οι στρατιωτικές στολές τον εξιτάρουν. Και επειδή το ζώδιο του Αιγόκερου συνδέεται με τα οστά στην ιατρική αστρολογία συνεπώς ένας σκελετός είναι μια καταπληκτική ιδέα για μια εντυπωσιακή στολή.

 

 

Ο Υδροχόος θα παρακάμψει τις παραδοσιακές στολές για κάτι εντελώς πρωτότυπο. Θα μπορούσε να φορέσει μια επιστημονική στολή ή να ντυθεί χορευτής,  αλλοδαπός  ρομπότ επαναστάτης ή να υποδυθεί κάποιο χαρακτήρα από το StarWars. Και επειδή από τη φύση του είναι απλός ακόμα κι αν έχει χρήματα ένα τρύπιο πουκάμισο ή ένα καπέλο ή ένα μαύρο φόρεμα και μια περούκα του είναι αρκετό για να μεταμφιεστεί.

Επειδή στον Υδροχόο αρέσει να αναμειγνύεται σε ομάδες και να απολαμβάνει την διασκεδαστική πλευρά των Αποκριών μπορεί να επιλέξει να μπει σε μια ομάδα ως μάγισσα βρικόλακας ή φαντάσμα. Επειδή θέλει επίσης να είναι «διαφορετικός» εάν αποφασίσει να ντυθεί κάτι από μόνος του- όχι αν είναι μέλος μιας ομάδας- θα επιδιώξει η δική του στολή να είναι η μοναδική. Ποτέ δε θα φορέσει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο. Μπορεί να επιλέξει να ντυθεί ως Frankeinstein ή να ενσαρκώσει οτιδήποτε εκκεντρικό.

Οι Αποκριές είναι για τους Ιχθύς η γιορτή που θα εκπληρώσουν τις πιο μύχιες φαντασιώσεις τους. Αλλά στροβιλίζεται στο μυαλό και την καρδιά τους  ό τι πιο ρομαντικό και κυρίως θέλουν να ενσαρκώσουν χαρακτήρες του ωκεανού και της θάλασσας όπως γοργόνα  ο Ποσειδώνας νεράιδα τσιγγάνα ή φάντασμα. Μπορεί να επιλέξουν κάτι μυστηριώδες όπως μάγος ή μάγισσα ή ακόμα και να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπο τους καθώς οτιδήποτε κρυφό τους εξιτάρει.

Επειδή οι Ιχθύες είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο ως εκ τούτου μπορούν να επιλέξουν τις λιγότερο …. αιματηρές στολές  όπως π.χ. ένα φάντασμα άγγελος  γοργόνα νεράιδα. Επίσης τους αρέσει ο χορός πολύ οπότε η στολή της μπαλαρίνας ή ενός διάσημου χορευτή τους εξιτάρει ιδιαίτερα. Στολές που εμπνέουν τη φαντασία των Ιχθύων είναι σίγουρο ότι θα είναι μια πολύ καλή επιλογή όπως και το να ενσαρκώσουν χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Η φαντασία και η μαγεία αποτελούν αναγκαιότητα για τις στολές των Ιχθύων. Και όλες να συνοδεύονται από ειδικά εφέ.