fbpx

Το μεγάλο «γιατί» για τα μέτρα κατά του κορωνοϊου που καθηλώνουν εσένα και τη μηχανή σου!

Το μεγάλο «γιατί» για τα μέτρα κατά του κορωνοϊου που καθηλώνουν εσένα και τη μηχανή σου!

Και τώρα που το «6» ισχύει μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο και το «2» έχει χιλιομετρικό περιορισμό τα δύο χιλιόμετρα από το σπίτι σου, τι γίνεται; Πως θα καταφέρεις να ξεδώσεις με τη μηχανή σου;

Αν είσαι από εκείνους που δουλεύουν είσαι τυχερός. Αν όμως είσαι από τους άλλους που πρέπει να μείνεις σπίτι, τότε μένει και η μηχανή σου στο πάρκιγκ και αυτό  δεν είναι το καλύτερο ούτε για την ψυχολογία σου, αλλά ούτε και για την αγαπημένη σου μηχανή!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό που πρέπει να κάνεις το πρωί που ξεκινάς για δουλειά θα σε κρατήσει «πάντα όρθιο»

 

Και σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι τους πείραξαν οι μοτοσικλετιστές, αφού μόνοι είναι πάνω στις μηχανές τους και φοράνε και κράνος. Γιατί άραγε δεν εξαίρεσαν τις μοτοσικλέτες;

Η απορία εύλογη αλλά χωρίς απάντηση! Ίσως να σκέφτηκαν ότι μία παρέα μηχανόβιων θα σταματήσει κάπου και θα συνωστιστεί… ίσως… αλλά αν είναι αυτή η αιτία τότε σίγουρα είναι λανθασμένη.

Βέβαια η κατάσταση με την πανδημία είναι κρίσιμη. Ήδη οι εντατικές ξαναγεμίζουν ενώ σαν χώρα έχουμε χάσει περισσότερους από 6.500 ανθρώπους και απαιτείται μεγάλη προσοχή απ΄ όλους μας, όμως γι αυτό δεν ευθύνεται ο μηχανόβιος που θα ξεδώσει με την μοτοσικλέτα του σε μια διαδρομή και θα επιστρέψει σπίτι του χωρίς τις περισσότερες φορές ούτε μια στάση, ούτε καν να βγάλει το κράνος! Και αυτή είναι η αλήθεια γιατί εμείς οι μηχανόβιοι ή μοτοσικλετιστές αν θέλετε, αγαπάμε τις βόλτες  που μας εκτονώνουν. Οι περισσότεροι για να ξεδώσουν βγαίνουν σε έναν δρόμο, ρίχνουν μερικές γκαζιές και μετά από κάποια χιλιόμετρα κάνουν αναστροφή!

Όπως και να έχει αυτός είναι ο νόμος για τις επόμενες δύο βδομάδες!

 

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης