fbpx

Το πολύ γέλιο μπορεί να σου χαλάσει την ερωτική σου στιγμή!

Το πολύ γέλιο μπορεί να σου χαλάσει την ερωτική σου στιγμή!

Έρευνες έχουν δείξει πως ο πιο ελκυστικός άντρας για μια γυναίκα είναι εκείνος που την κάνει να γελάει. Φτάνει βέβαια αυτό να γίνεται με μέτρο. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει μόνο στο ραντεβού αλλά τη στιγμή του σεξ, αφού σύμφωνα με έρευνες, το χιούμορ μας κάνει ακόμη πιο σέξι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως μπορείς από τη ζήλια να την χάσεις για πάντα

 

Όπως συστήνουν οι ειδικοί, τo σεξ είναι διασκέδαση και με το γέλιο, τα ζευγάρια μπορούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα μαζί. Ακόμη και κάτι απρόοπτο που μπορεί να προκύψει στη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών: όπως, για παράδειγμα, μία άτυχη στιγμή στον άντρα.

Υπάρχει όμως κι ένα όριο. Στο κρεβάτι όμως θα πρέπει να ανταλλάσσουμε αστεία όχι όμως και να ξεκαρδιζόμαστε. Κι αυτό γιατί η υπερβολή μπορεί να χαλάσει εξ ίσου την ερωτική ατμόσφαιρα που έχετε φτιάξει.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, oι ειδικοί σε θέματα σχέσεων προτείνουν: Κάντε σεξ λέγοντας αστεία με τον σύντροφό σας και μην αστειεύεστε για κάτι που έχει και μπορεί να το λάβει ως κοροϊδία.

Για παράδειγμα , ένα ανέκδοτο με ερωτικό περιεχόμενο μπορεί να εξάψει την φαντασία και να ανοίξει την όρεξη για τολμηρές καταστάσεις.

Πάντως, είναι προτιμότερο να χαμογελάτε δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το να επικρατεί μία ενοχλητική σιωπή δεν βοηθά στο κρεβάτι.

Το γέλιο επίσης δίνει εντολή στον οργανισμό να απελευθερώσει ενδορφίνες γεγονός που τον βοηθά να χαλαρώσει. Αυτό είναι καλό ειδικά για την σύντροφο. Όταν μία γυναίκα είναι χαλαρή και απολαμβάνει το σεξ φθάνει πιο εύκολα στην κορύφωση.