fbpx

Το …πριγκιπικό κρυφό κορωνο-χάι εστιατόριο της Καλαμαριάς και τα μικρά …μυστικά!

Το …πριγκιπικό κρυφό κορωνο-χάι εστιατόριο της Καλαμαριάς και τα μικρά …μυστικά!

Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο δήθεν χάι εστιατόριο θαλασσινών της Καλαμαριάς, ο ιδιοκτήτης όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά τους …καλοδέχτηκε. Ίσως να νόμιζε ότι θα την βγάλει …χαλαρά …όμως όχι, δεν μάσησαν οι αστυνομικοί! Άλλωστε ο άνθρωπος έχει βγάλει τόσα στα …τόσα χρόνια, από τα δύο μαγαζιά που διατηρεί σε Καλαμαριά και Αγία Τριάδα, που το πρόστιμο μάλλον φάνταζε ασήμαντό!

Βέβαια ο άνθρωπος είναι στο χώρο πολλά χρόνια με αξιοπρέπεια και ποιότητα, τόσο στη μουσική, όσο και στα θαλασσινά και ίσως γι αυτό έχει το προσωνύμιο πρίγκιπας! Μια αξιοπρέπεια που ξέχασε σε καιρό πανδημίας για να φροντίσει τα …φιλαράκια του με τα παχυλά πορτοφόλια και με το αζημίωτο φυσικά!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το …διαφορετικό shopping των αντρών …ελέω πανδημίας και η μοναδική αιτία που συμβαίνει

 

5.500 και πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα με τη Θεσσαλονίκη στο «κόκκινο» και με τις αρχές να …κυνηγούν τον κάθε …καημένο που κατοικεί σε ένα διαμέρισμα που δεν το πιάνει ο ήλιος επειδή βγαίνει στα πάρκα και στις παραλίες και «συνωστίζεται» για να ξεσκάσει, γιατί δεν ζει σε βίλα με κήπο και πισίνα όπως οι πελάτες του πρίγκιπα!

Από την άλλη ο πρωθυπουργός της χώρας στην επίσκεψη του στην Ικαρία μετά της ακολουθίας του πήγε στο σπίτι του τοπικού βουλευτή για φαγητό! Στο μπαλκόνι μεν και με αποστάσεις δε αλλά με τον αριθμό των καλεσμένων να έχει πάει… περίπατο!

Τι σχέση έχουν όλα αυτά;

Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα και να αρνηθεί την πρόσκληση του βουλευτή του. Αν πεινούσε σίγουρα θα μπορούσε να τσιμπήσει κάτι στο Σινούκ που τον μετέφερε. Λάθος ναι! Λάθος που επηρεάζει την πορεία της πανδημίας όχι. Απλώς ίσως ως ένα ηθικό ατόπημα που δίνει άλλοθι στον κάθε …πρίγκιπα να στήνει κρυφά εστιατόρια!

Από την άλλη όμως οι έχοντες πελάτες του πρίγκιπα επέλεξαν το …κρυφό εστιατόριο του, το δήθεν χάι, για να περάσουν την ώρα τους και να ξεφύγουν από τη …μίζερη βίλα τους για να μην βλέπουν συνεχώς την ίδια θέα ή το ρημάδι το τζάκι που καίει στη φτωχή τους σαλονάρα…. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα πάρουν τις επιστρεπτέες προκαταβολές ή τις κρατικές ενισχύσεις για να στηρίξουν δήθεν την οικονομία.

«Υπάρχει αρκετός κόσμος που είναι μαθημένος να τρώει έξω σε καλά εστιατόρια. Επιχειρηματίες, δικηγόροι, μεγαλογιατροί. Νομίζετε ότι όλοι αυτοί κλείστηκαν στα σπίτια τους. Υπάρχουν γνωστά μαγαζιά της πόλης που έχουν κρυφούς χώρους για τους καλούς πελάτες. Αν αντέχει το πορτοφόλι σου τότε θα σου κλείσουν ραντεβού» δηλώνει στο thestival o επιχειρηματίας.

Είναι εκείνοι που είχαν να δώσουν αρκετά μεροκάματα για ένα τέτοιο …μυστικό δείπνο, όμως από την άλλη κλαίγονται ότι δεν έχουν χρήματα και κατηγορούν την επιτροπή λοιμοξιωλόγων και την κυβέρνηση για τα lockdown!

Τι δεν κατάλαβε ο πρίγκιπας και ο κάθε πρίγκιπας της ανομίας; Ο κορωνοϊός δεν γνωρίζει ούτε χρήματα, ούτε κοινωνικές θέσεις. Απλώς σκοτώνει!

 

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης

 

Υ.Γ. Και για την ιστορία αυτό είναι το βίντεο του …μυστικού εστιατορίου που αποκάλυψε το Thestival.gr