fbpx

Το πρωινό σεξ είναι τελικά το αντίδοτο στη γκρίνια του εγκλεισμού;

Το πρωινό σεξ είναι τελικά το αντίδοτο στη γκρίνια του εγκλεισμού;

Πως αρχίζει όμορφα μια μέρα; Πάντως όχι μόνο με ένα καλό πρωινό και ειδικά τις μέρες του εγκλεισμού που περνάμε τότε σίγουρα δεν είναι το φαγητό!

Σύμφωνα με τους ερευνητές καλή μέρα αρχίζει με σεξ αφού όπως αναφέρουν είναι η ιδανικότερη ώρα,  στην οποία ο άνδρας …αποδίδει τα μέγιστα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα sex toys θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τη μονοτονία του εγκλεισμού !

 

Ο λόγος είναι χημικός αφού το πρωί η λεγόμενη ορμόνη της αγάπης τη οκυτοκίνη απελευθερώνεται με αποτέλεσμα να δίνει τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα καλό ξεκίνημα της μέρας αν βέβαια θέλει και το ταίρι σας.

Οι ερευνητές απέδειξαν ακόμα ότι το πρωινό σεξ κάνει καλό και σε κουρασμένες σχέσεις ή επουλώνει τα ερωτικά καυγαδάκια που προηγήθηκαν της νύχτας”,” αφού τα συναισθήματα θυμού δεν επηρεάζουν τη διάθεση για σεξ ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες. Θεωρούν ακόμα ότι να κάνει κάποιος σεξ μόνο το βράδυ είναι …βαρετό!

H τεστοστερόνη των αντρών είναι σε πιο υψηλά επίπεδα το πρωί αφού έχουν πρώτα ξεκουραστεί κάποιες ώρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα αποδώσετε περισσότερο και δεν θα τελειώσετε γρήγορα! Το πρωινό σεξ αναφέρουν ακόμα βοηθάει στο να έχει κανείς μεγαλύτερη αποδοτικότητα και ενέργεια όλη την υπόλοιπη μέρα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές δεν υπάρχει καθυστέρηση στη δουλειά αφού οι περισσότεροι κάνουν ντουζ πριν φύγουν για τη δουλειά επομένως μετά το πρωινό σεξ θα μπορούν να κάνουν μαζί και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Ακόμα το πρωινό σέξ βοηθάει στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος”,” ανεβάζοντας τα επίπεδα ενός αντισώματος που προστατεύει ενάντια στις λοιμώξεις.