fbpx

Το πρωταπριλιάτικο του Activeman.gr που σας έκανε να γελάσετε αλλά και να …λαχταρίσετε!

Το πρωταπριλιάτικο του Activeman.gr που σας έκανε να γελάσετε αλλά και να …λαχταρίσετε!

Το ότι η Yamaha δεν αγόρασε την Honda είναι γνωστό, όμως ένεκα της ημέρας την …αγόρασε! Για να τιμήσουμε τη Πρωταπριλιά εμείς στο Activeman.gr σκεφτήκαμε να στήσουμε ένα …ψεματάκι στην πιο αγαπημένη θεματική ενότητα των αναγνωστών μας, την ενότητα «Moto» και φυσικά επιλέξαμε να «παίξουμε» με τους δύο «αιωνίους» αντιπάλους, την Honda και τη Yamaha.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Yamaha εξαγόρασε την Honda – Προβληματισμός στο MotoGP

 

Στο τέλος της ημέρας, της πρώτης του Απρίλη, αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο για την επιλογή μας. Από τις 9 το πρωί που ανέβηκε το θέμα, μέχρι τώρα ήσασταν χιλιάδες εσείς που το διαβάσατε, σχολιάσατε, γελάσατε,, αλληλοπειραχτήκατε και συνεχίζετε, σε ένα πολύ όμορφο κλίμα όπως αρμόζει τόσο στην ημέρα όσο και στο MotoGP που όλοι αγαπάμε.

Σίγουρα οι δύο CEO της Yamaha και της Honda που φιγουράρουν  στην φωτογραφία θα γελούσαν και αυτοί αν γνώριζαν ότι για χάρη της ημέρας έγινε η «αγοραπωλησία» των εταιριών που ηγούνται και αγαπάει όλος ο κόσμος του MotoGP ανεξάρτητα από πια ομάδα υποστηρίζει.

Τα δικά σας σχόλια που ήταν έξυπνα, με μπόλικα χαμογελάκια και άλλα emoji, gif ή ακόμα και φωτογραφίες με λογοπαίγνια με τα ονόματα των δύο ομάδων, αν και οι περισσότεροι καταλάβατε σχεδόν αμέσως το πρωταπριλιάτικο.

 

 

Κάποιοι στο πρώτο αντίκρισμα σοκαρίστηκαν όπως ο  Stelios Metalsak που έγραψε: «Ψάρωσα στην αρχή…ξεφύσηξα μετά»

 

 

Ένας άλλος αναγνώστης έγραψε: Toni Antoni: Τι είπες τώρα;;;;; Πολυυυυυυυ καλοοοοοοοο….!!!!??????? Καλό μήνα!!!! Μεταξύ μας τώρα… Τραγικό για να το πιστέψει κάποιος βεβαίως βεβαίως ???

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια που έγιναν:

Daniel Georgiev: Πρώτος άνεργος ΜΜ 93 ???????

 

 

Ηλιας Κωτσελης: Προσπαθεί να μάθει να κάνει μηχανάκια αλλά η χοντα έχει τα μυστικά της κρυμμένα. Εκεί κουφάλα φράξια και δημοσιογραφε της παραπληροφόρησης. Μια ζωή χαλασμένα θα είναι τα γιαμαπα σας??????????????

Ξένος Κόχιλας: ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΜΩΡΕ.

Ανδρέας Ράπτης: Ναι, και τις 2 μαζί τις αγόρασε η BMW ????καλό μήνα παιδιά….

Το συντακτικό επιτελείο του Activeman.gr σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας χαρήκαμε που γίναμε αφορμή να γελάσετε και ζητούμε συγνώμη για όσους …λαχταρίσαμε!

Και του χρόνου με υγεία και χαμόγελα!