fbpx

Το FIFA 21 υπόσχεται τα πιο τέλεια γραφικά από ποτέ

Το FIFA 21 υπόσχεται τα πιο τέλεια γραφικά από ποτέ

Η προηγούμενη έκδοση του πολύ δημοφιλούς παιχνιδιού με θέμα το ποδόσφαιρο -για το 2020- η αλήθεια είναι πως είχε απογοητεύσει. Φυσικά, δεν στερούνταν περιεχομένου, ωστόσο όσοι το επέλεγαν για να επενδύσουν τον χρόνο τους είχαν αρκετά παράπονα. Πολλοί είπαν πως αυτό έγινε καθώς η τεχνολογία της ΕΑ έπιασε ταβάνι. Τώρα η εταιρεία έρχεται να δώσει απαντήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αρχίζουν πάλι τα γυρίσματα του Jurassic World: Dominion !

 

Ήδη όμως ετοιμάζεται το FIFA 21 που υπόσχεται τα πιο τέλεια γραφικά!

Το PlayStation 5 και το Xbox SeriesX έρχονται στα τέλη του 2020 και σηματοδοτούν την επόμενη γενιά κονσολών που σύμφωνα με τις εταιρείες θα αλλάξουν το gaming. Αν είναι έτοιμη η ΕΑ για αυτή την αλλαγή. Το trailer για το FIFA 21 και το Madden 21 δίνει απαντήσεις.

Το κεντρικό πρόσωπο -τουλάχιστον προς το παρόν- για τη νέα σεζόν του FIFA 21 φαίνεται πως είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ στο trailer φιγουράρουν επίσης οι Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Εντέν Αζάρ.

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου και αφορά για την ώρα μόνο το PlayStation 4, το Xbox One και φυσικά σε PC, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα το πότε θα γίνει διαθέσιμο στη νέα γενιά.