fbpx

Το sexual mirroring θα ανεβάσει επίπεδο στο …σεξάκι!!!

Το sexual mirroring θα ανεβάσει επίπεδο στο …σεξάκι!!!

Sexual mirroring! Όχι δεν αυτό το σεξουαλικό παιχνίδι δεν έχει σχέση με καθρέφτη. Τι είναι όμως αυτό και γιατί οι σεξολόγοι την συνιστούν ανεπιφύλαχτα και μάλιστα εγγυώνται ότι η σεξουαλική σας ζωή θα φτάσει σε άλλο επίπεδο;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 11 άντρες εξηγούν τι θέλουν από τις γυναίκες στο κρεβάτι!

 

Η πρώτη εξήγηση για τη νέα τάση στο σεξ είναι καθαρά νευρολογική, που σημαίνει ότι υπάρχουν νευρώνες που λειτουργούν σαν καθρέφτες, οι οποίοι ανάβουν όταν παρατηρούμε έναν άνθρωπο να κάνει κάτι και μετά τον κάνουμε το ίδιο κι εμείς.

Όταν, λοιπόν, το ταίρι σας βάζει τα μαλλιά σας πίσω από το αυτί, κάντε κι εσείς το ίδιο σε εκείνον. Αυτό, δημιουργεί μια χημική αντίδραση, που έχει την ίδια βαρύτητα με τη λεκτική επικοινωνία.

Το φωνητικό sexual mirroring μπορεί να πάει το σεξ σε άλλα επίπεδα, όπως και την επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι. Πρώτα ξεκινάμε χωρίς ήχο, κάνοντας ασυνείδητα τις ίδιες κινήσεις. Αν θέλουμε όμως να εξελίξουμε την κατάσταση, μπορούμε να επαναλάβουμε τους ήχους, τις γκριμάτσες και την ένταση. Με λίγα λόγια, στο sexual mirroring μιμούμαστε κατά κάποιον τρόπο τον σύντροφό μας. Αυτό είναι κάτι που προκαλεί γέλιο στο ζευγάρι, σπάει τον πάγο που μπορεί να υπάρχει-εάν οι δυο τους είναι στην αρχή της σχέσης- και είναι ένας τρόπος για να μάθει ο ένας καλύτερα τον άλλο.

Οι σεξολόγοι υποστηρίζουν ότι όσα ζευγάρια μπουν σε αυτό το «παιχνίδι» σίγουρα θα βγουν κερδισμένα.