fbpx

Τo καθημερινό ερώτημα που προβληματίζει: Τι φοράω πάλι σήμερα;

Τo καθημερινό ερώτημα που προβληματίζει: Τι φοράω πάλι σήμερα;

Έχεις σηκωθεί από τον ύπνο… ήπιες καφέ, έφαγες πρωινό, περιποιήθηκες τον εαυτό σου στο μπάνιο και η μεγάλη αναζήτηση ξεκινά. Τί θα βάλω πάλι σήμερα; Πώς θα τα συνδυάσω όλα; Θέλω να πάω κομψός στη δουλεία μου, αλλά να είμαι και έτοιμος για ένα ποτό με τους φίλους μου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα ντυθείς στιλάτα σε επίσημες και ημιεπίσημες εξόδους

 

Έχε υπ΄ όψη σου ότι τα ρούχα του κάθε άντρα πρέπει να είναι άνετα, αλλά να προκαλούν και το βλέμμα με την ελκυστική… απλότητά τους. Από τη δουλειά, στην έξοδο με τους φίλους, από την επιτυχημένη, αλλά συνάμα κουραστική μέρα, στην χαλάρωση με ένα ποτό. Ο άντρας πρέπει να είναι δυναμικός, αλλά και ευέλικτος, άνετος και πάνω από όλα «Superdry».

 

Σίγουρα ένα μπλε σκούρο τζιν θα σε «σώσει» σε κάθε δύσκολη στιγμή. Έτσι, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μπορείς  να φορέσεις.

 

Ένα ζευγάρι παπούτσια μεταξύ κάζουαλ και επίσημου, ίσως ένα μποτάκι να σε «βοηθήσει» καθώς συνδυάζει πολύ όμορφα και τα δυο στυλ., ίσως και καλά αθλητικά που σίγουρα δεν τα φοράς στο γυμναστήριο!

 

Επέλεξε ένα πουκάμισο, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με ένα καλό μπουφάν!

 

Έχε πάντα μαζί σου ένα πλεχτό μπλουζάκι, το οποίο και θα φορέσεις κλείνοντας την πόρτα του γραφείου μου για να πας πιο χαλαρός να συναντήσεις την παρέα.

 

Πολλοί τέτοιοι συνδυασμοί μπορούν να μας βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας. Ένα σίγουρο επίσης «κολπάκι» είναι το καλό μπουφάν. Πάντα ότι και να φοράμε, αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να διαμορφώσει το ντύσιμό μας είναι ένα όμορφο μπουφάν.

 

Το φοράμε σχεδόν κάθε μέρα και πρέπει να μπορεί να συνδυάζεται όμορφα με όλα τα στυλ που επιλέγουμε. Είναι το ρούχο που οι περισσότεροι άνδρες επενδύουν περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο και όχι άδικα.