fbpx

Φαίνεται ότι Yamaha και Rossi επιλέγουν τη σύνεση με τον Fabio κερδισμένο !

Φαίνεται ότι Yamaha και Rossi επιλέγουν τη σύνεση με τον Fabio κερδισμένο !

Φτάνει η ώρα που ο Rossi θα πρέπει να επιλέξει αλλά και η Yamaha να κινηθεί συνετά ώστε να μη χάσει τον Fabio Quartararoπου τον… γλυκοκοιτάνε πολλοί με πρώτη την Ducati! Μετά την ανανέωση του συμβολαίου από τον Vinalles αναμένεται και η απόφαση του Valendino που όπως λένε οι πληροφορίες έχει ληφθεί!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως τα παπούτσια που επιλέγεις τον χειμώνα μπορούν να σε …ρίξουν!

 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες ο Rossi μένει το 2020 στη Yamaha και το 2021 είτε αποσύρεται (κάτι που προς στιγμή δεν το συζητά όπως λέει τουλάχιστον) ή μετακινείται μαζί με τον Luca Marini τον ετεροθαλή αδερφό του, στη δορυφορική Petronas.

Την θέση του στη Yamaha θα καταλάβει ο Fabio Quartararo που θα αγωνιστεί και φέτος με την δορυφορική ομάδα, όμως με μια Μ1 παρόμοια (αν όχι ίδια) των εργοστασιακών!

Έτσι η Yamaha φαίνεται πως βρήκε τη χρυσή τομή ώστε να μην χάσει ούτε τον Rossi αλλά ούτε και τον Fabio που είναι το νέο αστέρι του MotoGP και ίσως ο μοναδικός που μπορεί με σταθερότητα να σταθεί απέναντι στον Marc Marquez.

Στην πραγματικότητα πάντως αν συμβούν όλα αυτά ο Fabio θα είναι ο πιο κερδισμένος απ΄ όλους, αφού με τη νέα Μ1 μπορεί να διεκδικήσει επάξια το φετινό πρωτάθλημα και μετά να συνεχίσει με ασφάλεια στην εργοστασιακή ομάδα.

Όσο για τον Rossi αν συμβεί κάτι τέτοιο φαίνεται ότι έχει επιλέξει ένα ομαλό τέλος στη καριέρα του, όχι από την ομάδα της Yamaha αλλά της δορυφορικής Petronas που σίγουρα θα την αναβαθμίσει και θα την κάνει πρώτη ανάμεσα στις δορυφορικές ομάδες του πρωταθλήματος.