fbpx

Φλερτ στην παραλία! Έτσι θα την κερδίσεις και θα την κατακτήσεις

Φλερτ στην παραλία! Έτσι θα την κερδίσεις και θα την κατακτήσεις

Φλερτ στην παραλία και το καλοκαίρι είναι εδώ και βέβαια η πρόκληση της θάλασσας και των διακοπών, είναι μπροστά σου. Δίπλα σου πολύς κόσμος και η παραλία είναι γεμάτη. Ξαφνικά εκεί, κοντά σου, ανακαλύπτεις ότι υπάρχει μια γυναίκα που σου αρέσει και απολαμβάνει το μπάνιο της μαζί σου ή απολαμβάνει το ποτό στης στο beach bar. Και θέλεις να την πλησιάσεις. Να της μιλήσεις για να έρθετε πιο κοντά. Πως θα τα καταφέρεις; Τι θα κάνεις; Πως θα το πετύχεις;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα μικρά …πραματάκια που κάνουν τις γυναίκες ευτυχισμένες

 

Και ναι! Επιτέλους κατέφθασε η πιο «ερωτική» και «ξέγνοιαστη» εποχή του χρόνου. Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Ο ήλιος λάμπει καθημερινά μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες «φορτίζοντάς» σε με μία θετική αύρα, ενώ οι θερμοκρασίες έχουν πάρει την ανιούσα, όπως και η διάθεσή σου! Νιώθεις γεμάτος ζωντάνια και όρεξη να γνωρίσεις νέο κόσμο και κυρίως να περάσεις καλά.

Κάθε εβδομάδα ανυπομονείς να έρθουν οι μέρες του Σαββατοκύριακου προκειμένου να βγεις με τους φίλους σου στις παραλίες και να απολαύσετε τα δροσερά, καταγάλανα νερά των θαλασσών μας παρέα με κάποιο εξαιρετικό κοκτέιλ σε ένα από τα διάφορα beach bars της χώρας.

 

Το beach bar και το φλερτ

Έχεις φροντίσει για όλα προκειμένου να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση στην παραλία. Έχεις κάνει τη γυμναστική σου, έχεις γραμμώσει τους μυς σου, τους κοιλιακούς σου και δεν υπάρχει τίποτα να σε σταματά. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που σου προκαλούν ενδοιασμούς για το πως θα πλησιάσει τη γυναίκα που βρίσκεται απέναντί σου.

Νιώθεις ότι έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση η οποία και σε ανεβάζει στα ύψη.  Είσαι στο beach bar, απολαμβάνεις το ποτό σου και σκέφτεσαι συνέχεια πως θα καταφέρεις να πετύχεις το στόχο σου για να ξεκινήσεις το φλερτ. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς, είναι να διατηρείς σε υψηλά επίπεδα και να έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς με θάρρος απέναντί της.

 

Φλερτ στην παραλία και πέντε tips για να την κατακτήσεις

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή. Είμαστε στην παραλία, έχουμε εντοπίσει τη γυναίκα που μας αρέσει κι αυτό που σκεφτόμαστε είναι να καταφέρουμε να την πλησιάσουμε για να την κερδίσουμε. Ακόμη και στο beach bar που μπορεί να πάει για να πιει ένα ποτό. Και τα ερωτήματα που σε βασανίζουν και καλείσαι να δώσεις απαντήσεις είναι: Πως θα αποφύγεις να δείξεις ότι είσαι λιγούρης, λίγος αλλά και πως θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.

 

5 tips και φλερτ

Φλερτ στην παραλία. Πριν όμως φτάσουμε στο σημείο αυτό, ας δούμε κάτι που έχει σημασία. Φλερτ από φλερτ έχει διαφορά και δεν είναι ίδιες όλες οι καταστάσεις. Άλλο είναι αυτό που γίνεται σε ένα μπαρ και  άλλο είναι το φλερτ που γίνεται στο δρόμο.  Άλλο αυτό που γίνεται στη δουλειά και τελικά είναι διαφορετικό αυτό που γίνεται σε ένα beach bar. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και διαφορετικές απαντήσεις. Ένα είναι όμως το κοινό όλων αυτών των σκέψεων. Όπως και όπου να φλερτάρεις, θα πρέπει να κάνεις την κίνησή σου και να πλησιάσεις τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει και να της μιλήσεις. Να έρχεσαι όλο και πιο κοντά.

Και δεν πρέπει να ξεχνάς πως το πετυχημένο φλερτ, είναι αυτό το γνήσιο φλερτ. Αυτό που βγαίνει από μέσα σου την κατάλληλη στιγμή και σου προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Η αυτοπεποίθηση νικά

Υπάρχει άνθρωπος που δεν γνωρίζει πως η αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω στις ανθρώπινες σχέσεις και όχι μόνο; Κι όμως είναι γεγονός ότι η αυτοπεποίθηση τα πάντα τα νικά. Και μπορεί να το λέμε και να το ξαναλέμε, αποτελεί μια πραγματικότητα. Είναι δυνατόν να γοητεύσεις μια γυναίκα αν εσύ ο ίδιος δεν νιώθεις δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου; Άρα, αν τελικά την επόμενη φορά προσπαθήσεις να φλερτάρεις μια γυναίκα και δεν καταφέρεις να την κατακτήσεις και φας χυλόπιτα, το πρόβλημα είναι δικό σου γιατί κάτι δεν θα έχεις κάνει καλά. Και άρα φταις για την κατάληξη της αποτυχίας.

Δείξε λοιπόν την αυτοπεποίθησή σου μέσα από το χαμόγελό σου, τη στάση του σώματός σου η οποία μπορεί να είναι μια χαλαρή στάση. Το ίδιο μπορείς να πετύχεις και μέσα από το χιούμορ σου.