fbpx

Χαμός! Έγραψε πάλι ο Τράμπ: «Θα μπορούσα να έχω κοιμηθεί με τη Νταϊάνα»

Χαμός! Έγραψε πάλι ο Τράμπ: «Θα μπορούσα να έχω κοιμηθεί με τη Νταϊάνα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει ένα θέμα με τις γυναίκες. Κι αυτές με εκείνον, καθώς συχνά δεν διστάζει να τις προσβάλει. Σε λίγες μέρες ο Τραμπ θα επισκεφθεί τη Βρετανία. Και η Mirror φρόντισε να υπενθυμίσει στους Άγγλους ότι θύμα των απρεπών σχολίων του είχε πέσει και η λατρεμένη τους Νταϊάνα…

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πολιτική και εκλογές όπως τα είδε ο παγκόσμιος κινηματογράφος

 

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Τραμπ είχε κάνει κάποια μάλλον κακόγουστα σχόλια, και μάλιστα μόλις λίγους μήνες πριν από το θάνατό της, το 1997, όταν ήταν 36 χρονών.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στο Χάουαρντ Στερν, ο Ντόναλντ Τραμπ, καυχήθηκε ότι θα μπορούσε να «είχε ρίξει στο κρεβάτι» την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στερν ρώτησε τον Τραμπ: «Γιατί νομίζει ο κόσμος ότι είναι εγωιστικό από μέρους σου να λες ότι θα μπορούσες να έχεις πάει με τη Lady Di; Θα μπορούσες, έτσι δεν είναι;».

«Νομίζω ότι θα μπορούσα», ήταν η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Στη συνέχεια οι δυο τους έκαναν ένα περίεργο σκετς, στο οποίο ο Τραμπ προσποιούνταν ότι προσέφερε στην Νταϊάνα ένα «μικρό τσεκ απ» στην πανάκριβη Lexus του, αφού της έκανε ένα κομπλιμέντο για το «όμορφο δέρμα της».

«Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη. Νομίζω είχε την ομορφιά ενός σούπερ μόντελ», είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε. «Κάποιες φορές δεν ήταν τόσο ωραία, ενώ άλλες ήταν η πιο όμορφη από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο».

Και ο Τραμπ, ο οποίος πρόκειται να συναντήσει τους γιους της Γουίλιαμ και Χάρι τον Ιούνιο καθώς θα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν σταμάτησε εκεί. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, υποστήριξε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν ακόμα ζωντανή, αν έβγαινε μαζί του και όχι με τον Ντόντι Φαγέντ, σχολιάζοντας το τραγικό τροχαίο τους.

«Το ξέρω αυτό το τούνελ στο Παρίσι. Το όριό του είναι 30 μίλια», είπε αναφερόμενος στον τόπο όπου έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Αν κοιτάξετε αυτή τη σήραγγα – και πραγματικά γνωρίζω καλά τη σήραγγα, έχω περάσει από αυτή πολλές φορές – δεν μπορείς να πας με περισσότερο από 30-40 μίλια», είχε προσθέσει.

Όπως φαίνεται, τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία, με τη φίλη της Νταϊάνα, Σελίνα Σκοτ, να υποστηρίζει ότι ο Τραμπ «ανατρίχιαζε» την πριγκίπισσα. «Τη βομβάρδιζε με τεράστιες ανθοδέσμες. Είχε αρχίσει να ανησυχεί πολύ», έχει πει η Σκοτ.

 

ΠΗΓΗ: CNN